Доброго дня. Можливо хтось тут мені допоможе. Саме питання в назві теми. Але нюанси в чому. Орієнтовно рік назад (в середині жовтня 2019 року) я налаштував на ньому моб інтернет і він підключався. Потім я його не включав і ось зараз включив і він не захотів по тих настройках під’єднуватись. Я взяв і видалив попередні налаштування точки доступу (шкода не глянув) і тепер нові налаштування які автоматично присилає оператор чи я вручну ввожу ніяк не підходять.
Наскільки вроді я пам‘ятаю, то там була налаштована APN для wap Інтернету. А от зараз все що я знаходжу це тільки точку доступу internet. Можливо хтось знає в чому нюанс, або які налаштування потрібні для wap доступу. Я вже думаю можливо за цей рік wap інтернет Водафон відключив?
P.S. Якщо я щось не по тематиці форуму запитую, то вибачте, я тут новачок.
Наскільки вроді я пам‘ятаю, то там була налаштована APN для wap Інтернету. А от зараз все що я знаходжу це тільки точку доступу internet. Можливо хтось знає в чому нюанс, або які налаштування потрібні для wap доступу. Я вже думаю можливо за цей рік wap інтернет Водафон відключив?
P.S. Якщо я щось не по тематиці форуму запитую, то вибачте, я тут новачок.