Себастьян Перейро
торговець чорним деревом
работает без проблем в такой связке, особо ничего не нужно настраивать, достаточно в настройках тюнера выбрать пункт 3ж модем и всемодем хуавей к тюнеру сат интеграл 1258
работает без проблем в такой связке, особо ничего не нужно настраивать, достаточно в настройках тюнера выбрать пункт 3ж модем и всемодем хуавей к тюнеру сат интеграл 1258
Попробовал не подключается.работает без проблем в такой связке, особо ничего не нужно настраивать, достаточно в настройках тюнера выбрать пункт 3ж модем и всемодем хуавей к тюнеру сат интеграл 1258
Пин код на Сим карте отключите .Попробовал не подключается.
Пин код отключён.Пин код на Сим карте отключите .Попробовал не подключается.
ок, спасибо . постараюсь сделать.Нужны фотки с экрана по настройкам режима модема . Просто так без информации обсуждать нет смысла .
До оператора звертайтесяКолись, дуже давно, на SIM-картці з допомогою системи «Мій Київстар» відключив можливість користування GPRS послугами. Зараз надійшла пропозиція підключити послугу «Рік без оплат lite» якою я скористався. Але після вдалого підключення цієї послуги: «Послугу "Рік без оплат lite" підключено за вашим номером.» Ніяк не вдається налаштувати доступ до мобільного інтернету. USSD-код (*100*11*2#) який вдалось віднайти в інтернеті для підключення послуги «Интернет GPRS» не сприймається системою: «Запит не прийнято з технічних причин». В оновленому «Мій Київстар» взагалі відсутня дана послуга …
Можливо хтось знає як це побороти, буду вдячний за підказки …
Звертався, вже п'ятий день вирішують ...До оператора звертайтесяКолись, дуже давно, на SIM-картці з допомогою системи «Мій Київстар» відключив можливість користування GPRS послугами. Зараз надійшла пропозиція підключити послугу «Рік без оплат lite» якою я скористався. Але після вдалого підключення цієї послуги: «Послугу "Рік без оплат lite" підключено за вашим номером.» Ніяк не вдається налаштувати доступ до мобільного інтернету. USSD-код (*100*11*2#) який вдалось віднайти в інтернеті для підключення послуги «Интернет GPRS» не сприймається системою: «Запит не прийнято з технічних причин». В оновленому «Мій Київстар» взагалі відсутня дана послуга …
Можуть переносити терміни вирішування. Мої технічні заявки вісять тижнями. Київстар вкрай погано їх вирішує останнім часом!Звертався, вже п'ятий день вирішують ...До оператора звертайтесяКолись, дуже давно, на SIM-картці з допомогою системи «Мій Київстар» відключив можливість користування GPRS послугами. Зараз надійшла пропозиція підключити послугу «Рік без оплат lite» якою я скористався. Але після вдалого підключення цієї послуги: «Послугу "Рік без оплат lite" підключено за вашим номером.» Ніяк не вдається налаштувати доступ до мобільного інтернету. USSD-код (*100*11*2#) який вдалось віднайти в інтернеті для підключення послуги «Интернет GPRS» не сприймається системою: «Запит не прийнято з технічних причин». В оновленому «Мій Київстар» взагалі відсутня дана послуга …