Вони повернули його державі. На той момент він їм не був потрібен і не було сенсу платити державі за оренду коду.А чому Київстар не використовує код 039? Вони ж ніби придбали колись Golden Telecom
Через підміну номера міг з будь-яким кодом отримати.на 4пда юзер запевняю, що отримував дзвінок з таким кодом
Через підміну номера міг з будь-яким кодом отримати.на 4пда юзер запевняю, що отримував дзвінок з таким кодом
А як тобi таке?Чи існує код +38015ххх ? на 4пда юзер запевняю, що отримував дзвінок з таким кодом
КривоА як тобi таке?Чи існує код +38015ххх ? на 4пда юзер запевняю, що отримував дзвінок з таким кодом
Переглянути вкладення 63201
Це з ЛК. Правда.
Трішки правди є, але не вся, це просто внутрішні номера хелсі, для чого так я не знаю, але використовують коли від 011 до 015, номерів в природі не існує, це якби внутрішня нумерація в системі для тих в кого немає реальних мобільних, в основному для дітей.Тож з 015 ні поздзвонити ні смс не могли надіслати, але побачити той код він міг, якимось макаром в лікаря.ось я скрін зробив із дублів, які йдуть на утилізацію.Через підміну номера міг з будь-яким кодом отримати.на 4пда юзер запевняю, що отримував дзвінок з таким кодом
Не в'яжиться зномер у його знайомих