Національний UMTS-роумінг абонентiв МТС-UA в мережі 3mob

jigga

"Новичок"
Місто
Циркуны
Телефон
Redmi note 10 pro
Тут в Трускавці (+49° 16' 48",+23° 31' 33.5994") раніше в мене навіть 3моб так не видавав...

возможно туристы уехали которые грузили эфир трафика,курорт)))!

Місто
Запорожье
Телефон
iPhone
Заметил, что телефон стал сам переходить в роуминг Тримоб. Ездил за городом, вернулся, сейчас смотрю в 3G перешел.

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
Заметил, что телефон стал сам переходить в роуминг Тримоб. Ездил за городом, вернулся, сейчас смотрю в 3G перешел.

Лучше бы он обратно на мтс переходил, когда сеть тримоба пропадала.

Місто
Дніпро
Місто
Киев
Телефон
iPhone 11 & Samsung A7’18
Я не могу зайти на сайт мтс через этот роуминг((
Пробую через лайф и ютел - все работает

Місто
Дніпро
З радістю! Де? Вже біжу!)
А якщо серйозно, то це для нитиків, які плачуть, що роумінг непотріб

МТС з 3ж від Тримоб не потрібно тим, кому воно не потрібне. Через підключення до 3ж на нинішніх умовах мій рахунок за моб зросте на понад 100 грн. мінімум. Стільки я плачу за домашній інтернет 100 мбіт/с. Так, я отримаю трохи кращу швидкість на мобільному, але вона все одно не покриватиме всіх потреб, через погане покриття, погане обладнання, велику завантаженість.
Тому, я хоч і зацікавлений у швидшому позбавленні від Еджу, але не певний, що перейду на МТС з 3ж від Тримоб на пропонованих умовах.

Місто
Одесса
Ну, так це Ваша особиста справа) мене, наприклад, 100грн влаштовує. А за домашній я плачу 55, але як це відноситься до порівняння швидкостей? Звичайно, послуга далека від ідеала, але ж хоть щось...

Місто
Дніпро
Ну, так це Ваша особиста справа) мене, наприклад, 100грн влаштовує. А за домашній я плачу 55, але як це відноситься до порівняння швидкостей? Звичайно, послуга далека від ідеала, але ж хоть щось...

ви назвали людей нитиками. я вам написав докладну аргументацію, чому люди не нетики. на відміну від вас є ті, хто вміє рахувати кошти.

Місто
Тернополь
Телефон
Nokia 6120c
Если пользоваться 3G в тарифе Смартфон 0.25 не в домашнем регионе, то в месяц выходит 50 грн. + абонка 7.50 (или Год без абонплат).
А в тарифе Планшет 70 грн., ежедневная плата за интернет при этом не снимается.
Правильно?

Місто
Херсон
Не уверен, но думаю, что если активировать 0.25 и пополнить счет на 5гр (а не 40), то по идеи снимать абонплату не будет. Но срок действия номера будет 365 дней. Для активации 3Г можно перевести средства с другого номера или несколькими пополнениями по 35гр.

Місто
Одесса
ви назвали людей нитиками. я вам написав докладну аргументацію, чому люди не нетики. на відміну від вас є ті, хто вміє рахувати кошти.

Це вже навіть смішно) причому тут кошти? Все одно, що казати - ви не рахуєте кошти, бо платите за 100 вдома, а я плачу лише за 8))) є потреби і в кожного вони різні. Якщо вам 3G непотрібен або ви хочете його задарма - то це не проблеми 3G. Вірно?

Місто
Київ
Так как сейчас все-таки обстоят дела со скоростью по сравнению с 3мобовской симкой? Судя по последним скриншотам, МТС вроде пофиксил абонентские профили. Или то девиации спидтеста?

Місто
Одесса
Субъективно я разницы не замечаю. Если она и есть, то для меня не критична.
Если в телефоне нужны 100 мегабит за гривну в день, то конечно не вариант)))

Місто
Киев
Телефон
iPhone 11 & Samsung A7’18
Так как сейчас все-таки обстоят дела со скоростью по сравнению с 3мобовской симкой? Судя по последним скриншотам, МТС вроде пофиксил абонентские профили. Или то девиации спидтеста?
У кого как, видел скрины со скоростью в 3 мбит, но на личном опыте вижу, что 3моб намного быстрее.
Для видео и музыки вполне сойдет, а вот видеозвонки тормозят.

Місто
Київ
но на личном опыте вижу, что 3моб намного быстрее.
по идее, должно быть примерно одинаково. Может возникнуть небольшая разница в пинге к некоторым сайтам, обусловленная разными маршрутами к ним у МТС и УТК, но и то незначительная.

Зверху