Некролог

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
chelavek, справді? Ти робив генеалогічний дослід? На скільки поколінь? Небожів, тіток, дядьків долучено до цієї праці? У дядьків точно не було коханок з Росії, вони тобі особисто звітували? Щоб таке казати потрібно дещо більше бажання та патріотичного шалу.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
chelavek, справді? Ти робив генеалогічний дослід? На скільки поколінь? Небожів, тіток, дядьків долучено до цієї праці? У дядьків точно не було коханок з Росії, вони тобі особисто звітували? Щоб таке казати потрібно дещо більше бажання та патріотичного шалу.
Для спецперевірок на державну службу враховують лише родичів першої лінії!!!!!111

Батьки, діти, дружина/чоловік, брати/сестри.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Для спецперевірок на державну службу враховують лише родичів першої лінії!!!!!
В ідеалі так, та я не про те, а про безапеляційне твердження: "В мене там родичів нема".

Не буде вам ідеальних умов в вакуумі. Чому, та тому що була велика територія і люди їздили туди сюди, а ще тому що сам президент там 20 років працював. Но то ж інше?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Не буде вам ідеальних умов в вакуумі. Чому, та тому що була велика територія і люди їздили туди сюди, а ще тому що сам президент там 20 років працював. Но то ж інше?
Ну так мова якраз про родичів 1-ї лінії. Про внука прадіда сестри матері ніхто не веде мови.

Але Держава вимагає під час оформлення на державну/військову/спеціальну службу відсутність родичів першої лінії серед громадян країни-агресора. Однак для вищого керівництва це непотрібно. Турбологіка.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
так мова якраз про родичів 1-ї лінії
А він на держ службі? Якщо не помиляюся радники це інше.

Те що його крутили на всіх каналах, це скоріш заміна Арестовича, а ще можливість на будь яке твердження сказати "Та він просто радник"

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Кочевник, в 90% ОП э такі родичі, можливо ти про них не знаєш, але є. Інше питання чому це саме зараз спливло.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Kladoff, мамин рідній брат займавсь пошуком родичів далеких в тому числі ще років 15-20 тому на скільки я про це знаю то на болотах по маминій лінії в них родичів не знайшлось
Звісно це не 100% але людина довго займалась цим з листами запитами і тд
А по батьку ще простіше там всі поляки.

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2.
Трохи відволіку від параші-

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Місто
Лисичанск
Умерла Шеннен Догерти, звезда сериалов "Район Беверли-Хиллз" и "Все женщины ведьмы". 53 года, рак груди.

Зверху