Некролог

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
chelavek, справді? Ти робив генеалогічний дослід? На скільки поколінь? Небожів, тіток, дядьків долучено до цієї праці? У дядьків точно не було коханок з Росії, вони тобі особисто звітували? Щоб таке казати потрібно дещо більше бажання та патріотичного шалу.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
chelavek, справді? Ти робив генеалогічний дослід? На скільки поколінь? Небожів, тіток, дядьків долучено до цієї праці? У дядьків точно не було коханок з Росії, вони тобі особисто звітували? Щоб таке казати потрібно дещо більше бажання та патріотичного шалу.
Для спецперевірок на державну службу враховують лише родичів першої лінії!!!!!111

Батьки, діти, дружина/чоловік, брати/сестри.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Для спецперевірок на державну службу враховують лише родичів першої лінії!!!!!
В ідеалі так, та я не про те, а про безапеляційне твердження: "В мене там родичів нема".

Не буде вам ідеальних умов в вакуумі. Чому, та тому що була велика територія і люди їздили туди сюди, а ще тому що сам президент там 20 років працював. Но то ж інше?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Не буде вам ідеальних умов в вакуумі. Чому, та тому що була велика територія і люди їздили туди сюди, а ще тому що сам президент там 20 років працював. Но то ж інше?
Ну так мова якраз про родичів 1-ї лінії. Про внука прадіда сестри матері ніхто не веде мови.

Але Держава вимагає під час оформлення на державну/військову/спеціальну службу відсутність родичів першої лінії серед громадян країни-агресора. Однак для вищого керівництва це непотрібно. Турбологіка.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
так мова якраз про родичів 1-ї лінії
А він на держ службі? Якщо не помиляюся радники це інше.

Те що його крутили на всіх каналах, це скоріш заміна Арестовича, а ще можливість на будь яке твердження сказати "Та він просто радник"

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Кочевник, в 90% ОП э такі родичі, можливо ти про них не знаєш, але є. Інше питання чому це саме зараз спливло.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Kladoff, мамин рідній брат займавсь пошуком родичів далеких в тому числі ще років 15-20 тому на скільки я про це знаю то на болотах по маминій лінії в них родичів не знайшлось
Звісно це не 100% але людина довго займалась цим з листами запитами і тд
А по батьку ще простіше там всі поляки.

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2
Трохи відволіку від параші-

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Місто
Гдетотамск
Умерла Шеннен Догерти, звезда сериалов "Район Беверли-Хиллз" и "Все женщины ведьмы". 53 года, рак груди.

Зверху