Некролог

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Нещодавно ж був прощальний концерт, чи я плутаю?
Менше ніж 3 тижні тому. Реально прожив на усі 100%. Дати прощальний концерт за пару тижнів до смерті - це точно брати від життя усе

Місто
Odesa-Romania
Если интернет не врёт, то человек перепробовал в жизни все что только можно было перепробовать, и прилично на этом посидеть успел.
Так что прожил достойную по длительность жизнь. Не у всех на столько бы здоровья хватило, что уж тут говорить
Post automatically merged:

Maxxx, ясновидящим он был ?

Місто
Odesa-Romania
Maxxx, может и так конечно

Но с его образом жизни, ему на кладбище прогулы уже лет 30 как ставили
Не думаю что прям доктора так все спрогнозировали, что он успел на сцене побывать за несколько недель до часа икс

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Maxxx, может и так конечно

Но с его образом жизни, ему на кладбище прогулы уже лет 30 как ставили
Не думаю что прям доктора так все спрогнозировали, что он успел на сцене побывать за несколько недель до часа икс
По такій логіці, якщо лікарі сказали йому вам жити залишилось рік, то він той концерт мав давати тільки через 11 місяців?

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Sanic, если бы врачи дали ему 3 недели, то скорее всего он бы умер через 2, и не дожил до концерта
Так це я до до того, що прогнози зазвичай можуть бути щось по типу ви можете померти завтра, а можете протягнути ще 2 роки, і людина намагається встигнути зробити по максимуму. Тому звісно прогноз не був що ви помрете через 3 тижні, ви можете померти скоро, а скоро це і місяць і два і півроку.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис