Місто
Ніжин
UPD. Неуспішні відправки через поштомат були здійснені через новий додаток Nova Post.
Я неодноразово чув про баги з поштоматами через цей додаток. Він якийсь кривий, я ним не користуюсь.
Запам'яталось відео з тіктоку від продавця з прому, коли він загрузив купу посилок увечері, а через 6 годин ттнки повидалялись і полетіли негативні відгуки.

Місто
Днепр
вдасться скористатися промокодом з першої-другої спроби введення.
Промокод точно спрацьовує, бо я посилку вже створив. Ще тільки не сплатив через НоваПей, треба поповнити :)
Будь ласка, підкажіть, як поповнити НоваПей без комісії) Дякую

Місто
Днепр
Будь ласка, підкажіть, як поповнити НоваПей без комісії)
Я поповнюю з карти Ощадбанка БЕЗ комісії
Дякую) Я спробував Моно, а воно комісію малює, Тоді Cameleon допоміг) Прийшлось його поповнювати.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Оновлення вартості Гарантії відправленння
Починаючи з 16.04.2025 вартість Гарантії від втрати чи пошкодження посилки складає 1% (було 0,5%) від оголошеної вартості відправлення.
Ваша безпека та безпека ваших відправлень — наш головний пріоритет 🙌
Дякуємо, що користуєтесь NP Shopping!

Дуже їсти хочеться©

Місто
Горішні Плавні
вдасться скористатися промокодом з першої-другої спроби введення.
Промокод точно спрацьовує, бо я посилку вже створив. Ще тільки не сплатив через НоваПей, треба поповнити :)
Будь ласка, підкажіть, як поповнити НоваПей без комісії) Дякую
Поповнюю на любому відділенні Нової Пошти, відкриваю в додатку нова пей штрих код, тицяю в сканер, дівчина питає яку суму бажаю закинуть, даю гроші додаток не закриваю, бо через кілька секунд підтвердити необхідно, А потім як у фільмах цифри збільшуються і без комісії.
Post automatically merged:

Будь ласка, підкажіть, як поповнити НоваПей без комісії)
Я поповнюю з карти Ощадбанка БЕЗ комісії
Яка карта? Пенсійна, зарплатна чи який тип карти у Вас?

Зверху