andreuskas,
Грязные, мятые, истоптанные пакеты могут представлять ценность для столь непростой организации?
Грязные, мятые, истоптанные пакеты могут представлять ценность для столь непростой организации?
Нет, а вот вместимость пакетов да.andreuskas,
Грязные, мятые, истоптанные пакеты могут представлять ценность для столь непростой организации?![]()
ну хоть не 3 продажи в год, как хочет налоговаяТепер 5 продаж наложкою або загальна сумма більше 30к на місяць є підставою для запитань з подальшими наслідками.
Ну, это разные организации.ну хоть не 3 продажи в год, как хочет налоговаяТепер 5 продаж наложкою або загальна сумма більше 30к на місяць є підставою для запитань з подальшими наслідками.![]()
Перейшли таки на світлу сторону, скотиняки. І навіть готівку вже не возять в конвертах.Все, ліміти 300к/квартал у минулому.
Тепер 5 продаж наложкою або загальна сумма більше 30к на місяць є підставою для запитань з подальшими наслідками.
Можна для р2р ганяти.Прочитавши останнi новини, вивiв з картки NovaPay всi кошти. Але поки закривати не думаю. Мо, що змiниться.
На жаль, я не вiдправляю i не отримую посилок з пiсляплатою.В нових барвах тепер заграло їхнє "20% вигоди на 6 посилок" з післяплатою
На щастя!На жаль, я не вiдправляю i не отримую посилок з пiсляплатою.В нових барвах тепер заграло їхнє "20% вигоди на 6 посилок" з післяплатою
Коли воно ще працювало на нас, я пару разiв отримував реальну знижку на оплату доставки через додаток.Бачу ви не вловили тонкощі цієї пропозиції в літньому сезоні