Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
З того що відділення, що залишилися та нововідкриті, продуцювали більшу виручку як за рахунок збільшення поштових відправлень, так і за рахунок підвищення тарифів на доставку. ©Ваш Кеп

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco X7 Pro
За інформацією DOU, ці скорочення не торкнуться IT-компанії Nova Digital, яка є структурним підрозділом групи Nova. Зараз там триває набір фахівців, і на DOU опубліковано 24 вакансії.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Валентин Д, так тільки посилок з наложкою. Я минулого тижня журнал науковий розсилав колегам, два десятки з "оплатою отримувачем" прийняли без проблем.

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Валентин Д, так тільки посилок з наложкою. Я минулого тижня журнал науковий розсилав колегам, два десятки з "оплатою отримувачем" прийняли без проблем.
мда, ера наложок йде у закат
Тепер якщо відправляти наприклад по 10 посилок в місяць, то треба брати передоплату 100% щоб відправляти без наложки

Останнє редагування:

Sem

Місто
Тернопіль
Телефон
Apple iPhone 11
мда, ера наложок йде у закат
трохи офтоп, але... Багато хто ще пам"ятаю готівку в конвертах, яка поверталась відправнику. Гарні часи були )

Місто
Комышеваха
зараз по лімітам можна відправляти 5 посилок на місяць, це стосується тільки посилок з наложкою?
Ну хз как они в итоге трактуют, но надежнее будет не более 4

photo_2025-05-31_11-47-21.jpg
Post automatically merged:

готівку в конвертах, яка поверталась відправнику
и не всегда в полном объеме, на что оператор НП отвечал какие ко мне претензии, шо приехало - то приехало, в обычном сером курьерском конверте-пакетике :LOL:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Лишилися лиш золоти бали мастеркарда. Але там сльози.

Місто
Киев
  • Wow
Реакції: Evan
Місто
Киев
Щось там їх штормить
На попередній сторінці об'ява про скорочення штату офісного персоналу - її логічно починати з тих хто цей штат "роздув"...
У великих компаніях для цього є окрема посада -директор HR.
Голову CEO так просто не рубають

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Підкажіть хто відправляв телефони в авторизований сервіс центр для ремонту чи діагностики, як відбувається процедура і як правильно це оформити? Бувають варіанти, щоб не доїхало чи побилось в дорозі? Хочу відправити свій айфон в «Росан сервіс» для заміни акб на оригінал, бо фізично туди потрапити не можу. Вдячний

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Матвєй, вказуй реальну оцінку, пакуй по вимогам НП (у фірмову коробку НП з наповнювачем) і все має доїхати

Зверху