Точно. По номеру посылки выяснил что отделение в Одессе. Оба. И отправления и куда прибыла.Это жулики
шо там? нове підвищення цін?
опа, приїхалиотриманні документів або посилок у поштоматі потрібно буде доплатити 10 грн.
особливо коли вони повстановлювали поштомати біля відделень.опа, приїхалиотриманні документів або посилок у поштоматі потрібно буде доплатити 10 грн.
10 гривень то така велика сума? Ні звісно якщо в тебе 10 відправленнь на день так.Охрініли
А ви не в гривнях рахуйте, а у %%. Уявіть, що ваша зарплата зменшиться десь на 10% - це ж не "така велика сума", правда?10 гривень то така велика сума? Ні звісно якщо в тебе 10 відправленнь на день так.Охрініли
Я тобі більше скажу. Зазвичай в мене невеличкий відправлення й доставка кур'єром. Саме та що взагалі не змінюється. Тобто для таких клієнтів як я змін нема.А ви не в гривнях рахуйте, а у %
Зараз таке не пишуть, але працівники не замотивовані робити детальний огляд при прийомці і скорше зроблять "поверхневий" огляд поставивши щось абстрактне в описі. В т.ч. через дефіцит часу і необхідність швидко робити свою роботуне оглядалося
Раніше від якоїсь суми (понад 30 чи понад 50) робили фото вмісту посилки при відправці.оценочная 36000
Відправляючи коштовні речі, я сам наполягаю на огляді вмісту посилки співробітником НП.
Колись давно попав на підміну товару, то тепер обережний із цим....
Накаркав...буде здорожчання послуг
А ці все ніяк не наїдяться.
Життя таке - сумне й бентежне і все відомо наперед.Накаркав...буде здорожчання послуг
А ці все ніяк не наїдяться.
Можеш вказати, але брокер напевно запитає документи про вартість.Хто знає, як краще оформити відправку, чи можна вказати занижену вартість (до 150 євро), щоб не виникло запитань на митниці?
Ніколи з таким не було справи. Як це зробити, треба щоб відправник вказав що подарунок? А вартість товару нп спитає на яку суму страхувати. Може в когось є хоч зразок що там потрібно заповнюватиМожеш вказати, але брокер напевно запитає документи про вартість.Хто знає, як краще оформити відправку, чи можна вказати занижену вартість (до 150 євро), щоб не виникло запитань на митниці?
Може є сенс думати про "подарунок"?