Місто
Львів
esseesse, я би рекомендував пошукати ще якихось приватних перевізників (напр. motopoland чи інших), боюсь Нова Пошта запакує його окремим контейнером і порахує як ще одну вартість бампера :(

P.S. замовляв цього тижня холодильник, з Ужгорода в село під Львовом 3 тис.грн.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
З Польщі за 1 кг Нова пошта бере вже 3 долара. Сама доставка, із врахуванням "об'ємної ваги" коштуватиме як такий же бампер.
Для розмитнення звичайних покупок я надаю скріншот з кабінету магазина (якщо немає, треба інвойс), виписку з банку.
Якщо немає інвойса, митний брокер якось повинен провести експертизу вартості.

Місто
Київ
esseesse, я би рекомендував пошукати ще якихось приватних перевізників (напр. motopoland чи інших), боюсь Нова Пошта запакує його окремим контейнером і порахує як ще одну вартість бампера :(

P.S. замовляв цього тижня холодильник, з Ужгорода в село під Львовом 3 тис.грн.
я пралками займаюсь і часто віправляю по Україні, ціна 800-1000 але з боем буває, там є якийсь вид пакування що дорогий. я попередньо дзвонив і в Польшу і Україну, нарахували приблизно 400 злотих, мене влаштовує. Знайшов і перевізника, переживаю щоб не пропав з запчастиною)) Тут ще питання по миту як обійти.
Post automatically merged:

З Польщі за 1 кг Нова пошта бере вже 3 долара. Сама доставка, із врахуванням "об'ємної ваги" коштуватиме як такий же бампер.
Для розмитнення звичайних покупок я надаю скріншот з кабінету магазина (якщо немає, треба інвойс), виписку з банку.
Якщо немає інвойса, митний брокер якось повинен провести експертизу вартості.
А де інфа про 3 доллара? Можливо і дійсно скористатись послугами перевізника. Ціна 2500грн+доставка по Польщі 150 злотих + Делівері 800-900 грн в мое місто

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
ввозом б/у запчастин з Польщі
Таке зазвичай везуть "бусом" через контрабандістів, або хто постійно ганяє туда-назад, бо бампер об'єм має, вартість доставки НП чи Міст вийде шалена, плюс мито.

Місто
Київ
ввозом б/у запчастин з Польщі
Таке зазвичай везуть "бусом" через контрабандістів, або хто постійно ганяє туда-назад, бо бампер об'єм має, вартість доставки НП чи Міст вийде шалена, плюс мито.
Ну ціна як по мені нормальна. Чи можна вписати до 150 евро, чи не буде проблем
1.jpg

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ціни на міжнародну доставку майже вдвічі виросли.
Минулого року 2-кіловатний Фосібот (25 кг) приїхав з Польщі за 49 доларів, зараз за кіловатний (14 кг) виходить майже стільки ж - $47.

Місто
Харьков
почему сразу жулики, ошибка тоже имеет право быть
Ради интереса проверил ту "мою" посылку. Статус - 24.11 получатель отказался от посылки, отправитель уведомлен. А с 28.11 началось платное хранение. Ошибка?

Місто
Germany
почему сразу жулики, ошибка тоже имеет право быть
Ради интереса проверил ту "мою" посылку. Статус - 24.11 получатель отказался от посылки, отправитель уведомлен. А с 28.11 началось платное хранение. Ошибка?

да, ошибка жуликов... ;)

Зверху