Kseniya

Заблокований
Місто
Kyiv
Телефон
Samsung

Хм...Логично...
Спросила у него сейчас, получил ли он деньги за эту сделку. Посмотрим, что ответит.

Он мне до этого написал, что деньги должен вернуть ОЛХ. А причем тут ОЛХ? Ну пусть тогда отменит сделку, что бы деньги вернулись.
Но в графе "ОЛХ-покупки" (ну которая в профиле) написано что "На пути к получателю".
То есть он не отменил. А почему?

Если так, то получается что больше всего попал он? Ну мне, возможно, вернут деньги, персона получила халявный товар, а продавец что?
Ни денег, ни товара?
Но чего-то он сильно расстроенным не выглядит.

Абсолютли, за свою посылку и переживайте (с)

Та я уже хз за что и за кого переживать 😁
Но все же как я могу не переживать, если даже не ясно, к кому претензии, к НП или ОЛХ :cautious:

Ні продавець Мутний, ні покупець Хмир в Пальті претензій до НП не висувають. А от покупець Kseniya, якій НП ще навіть не повідомила про те що відправлення отримане, вже заявляє не просто про компенсацію вартості, а іще і про недоотриманий прибуток починає розповідати.

Персоне, как бы, смысла высовываться нет. Зачем? У него все ок, чужой товар забрал и ему хорошо.
Продавцу...Ну с продавцом не все так очевидно, особенно после разумного замечания fedrino, о получении денег.
Он же, как бы, тоже должен переживать. Даже больше меня.
Ну а про недополученную прибыль я пока только тут написала 😁
Но это не говорит о том, что не напишу и НП :)

.............................................................................
Это я специально такое многоточие написала. Палец не залип. 😁
Нет слов....
Продавец сейчас пишет:

В тому и проблема, що йому (персоне) виддали один пакет, а в ньому були 3 фигурки (2 мои и 1 его) (с)

Чего-чего? Ты ж 2 посылки отправлял вроде. Про 2 разные ячейки писал.
А теперь один пакет с 3 фигурками?
Аааааааааа...что происходит? Как все это, бляха-муха, работает? :rolleyes:
Post automatically merged:

UPD:

Продавец написал,что фигурки лежали в разных ячейках. (двух)
Но НП сложила их в 1 пакет и отправила персоне.
Но тогда почему при 1 пакете 2 накладных?

И разве товар кладется в ячейки почтомата без упаковки? Он бросил фигурку, бумажку с адресом и все? Не сам упаковывает?
Ну просто если бы они были упакованы, то было бы сложно уложить разные товары в 1 пакет.
Разве нет?

Останнє редагування:
Місто
Львів
тоже с НП ведет общение. Обещают разобраться и просят аж 3 дня на все это...
Мне сегодня пообещали, ему про 3 дня пишут.
Щось не розумію, навіщо взагалі парити собі голову за товар, який ще в статусі доставки на НП?
Ну загубиться - то й повернуть гроші.
А що там каже інший покупець, до якого невідомо як попала ваша покупка - то взагалі вас не повинно цікавити. Якщо він вирішив залишити собі помилково висланий не оплачений товар - то й нехай собі з ним розбираються продавець, ОЛХ та НП, якщо треба, то і з поліцією.

Місто
Комышеваха
Чего-чего? Ты ж 2 посылки отправлял вроде. Про 2 разные ячейки писал.
А теперь один пакет с 3 фигурками?
Аааааааааа...что происходит?
Тю, о чем и писалось неоднократно уже выше, или в одну ячейку положил, или курьер, возможно уже из Индии, в одну посылку оформил, но что тогда едет в вашей посылки, пустой пакет?

Вот поэтому и некорректно говорить о полученной "вашей посылке" вторым покупашкой, это не ваша посылка и ее никто не получал, свою ожидайте.

И да, пострадавший здесь в первую очередь продавец.

И разве товар кладется в ячейки почтомата без упаковки? Он бросил фигурку, бумажку с адресом и все? Не сам упаковывает?
Олх он обязан упаковать, НО подписывать не обязан (просто ещё не научен жизнью), а обычную посылку можно не упаковывать вообще, включив услугу упаковки.

И пакеты до 4 кг (или сколько там) входят в тариф, т.е. достаточно частичной упаковки, а дальше должны класть в пакет.

Останнє редагування:

ГлавБухАрик

Громадський захисник корпорацій
Місто
Kyiv
Ну все - тепер СБ НП для зняття своїх "возбуждение, напряжение и эрекцию"(які Ви у них знайшли), просто повинна провести у Вас обшук по відеозв'язку - явний замах на злочин по ч.4 ст.190 з Вашого боку. З явним використанням ЕОТ вимагали у НП компенсацію, не маючі для цього ніяких підстав..

Останнє редагування:

Kseniya

Заблокований
Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Щось не розумію, навіщо взагалі парити собі голову за товар, який ще в статусі доставки на НП?

Ну я хотела бы получить свои деньги. Статус такой может у них висеть не понятно сколько. Что ж мне теперь?

но что тогда едет в вашей посылки, пустой пакет?

Но если моя посылка существует (пусть даже в ней просто воздух), то где она? Она должна была прийти вчера к 9 утра. Ее до сих пор нет.
Она существует вообще физически?
Или только буквами и цифрами в приложении?

ГлавБухАрик,

Я, в этой истории, уже вообще ничего не имею 😁

fedrino,

(дублирую, может быть Вы пропустили :))

Продавец написал,что фигурки лежали в разных ячейках. (двух)
Но НП сложила их в 1 пакет и отправила персоне.
Но тогда почему при 1 пакете 2 накладных?

Ну просто если бы они были упакованы, то было бы сложно уложить разные товары в 1 пакет.
Разве нет?

ГлавБухАрик

Громадський захисник корпорацій
Місто
Kyiv
уже вообще ничего не имею
От це Ви під час відеобшуку і повинні будете довести..

Он бросил фигурку, бумажку с адресом и все? Не сам упаковывает?
Цікаво все ж - чому Ви ці подробиці випитуєте тут на форумі, а не напряму у продавця Мутного, з яким підтримуєте зв'язок?

Місто
Львів
Статус такой может у них висеть не понятно сколько. Что ж мне теперь?
Та нічого не залишається до роботи, окрім чекати.
У мене якось був випадок що майже на два тижні зависла посилка на НП, аж потім прийшла.
Не виключаю що тоді теж комусь іншому помилково видали, а потім зв'язувалися з ним щоб повернути і переслати мені.
За то тоді мені щось там доволі непоганим промокодом відвдячили.

А ще раз взагалі досить абсурдна ситуація була, що на мою користь розв'язалася.
Купив на Алі акційну флешку за щось там $3, продавець вказав у митній декларації $8.5, доставляла НП інтернешнл, по треках пройшла митницю, але до мене не доїхала.
Написав їм заяву на повернення коштів (хоча, за логікою, це мав би робити продавець), за першим разом тиждень промурижили і порадили написати знов. Потім ще тижні півтори розглядали і ще через три повернули мені ті $8.5 гривнями на картку.
(Диспут на Алі вже не оформлював, хоча й міг би, адже вона в їхньому трекері так і залишилася висіти як не доставлена).

Місто
Київ
Почну трошки з "історії". Я цей форум років 15 читаю, але не робив реєстрацію . Мабуть потрібен був тригер ...
Kseniya вже давно бачу ваши пости в різних темах з претензіями, причому без підкріплення фактів.
У випадку з поштою: Що вам заважає відмовитися від отримання? Гроші вам повернуть одразу. Це доступно, прям у додатку, навіть якщо посилка "у Дорозі", як ви пишете.

P.S. Я не працюю в пошті, ніком надихнувся завдяки цій темі.

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25
Яким боком цей пронос на сотні постів до Нової пошти?
Ксенія, ти ж маєш власну тему, ну займайся словоблудством там.

Місто
Тетіїв
Телефон
Impression 1.45
Як відпрацювавший 8 років на нп
(Починав гружчиком- закінчив КВ)
1. Провтики бувають - людсткий фактор ніхто не відміняв
2. СБ НП дуже лоляльна до клієнтів
Як тіки підтвердиться факт що фізично ви не отримували посилку - можна писати претензію і вам вернуть кошти(пересилка + страховка - якщо оціночна вартість менша - то краще підготовте документи)
3. З практики - якшо відали вашу посилку помилково іншій людині то просто опер з свого карману оплатить вартісь + 20 відсотків податку НП

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
S25FE
который администрация поощряет.
Адміністрація видалила три сторінки тексту, забанила головну флуділку (це відбувається у відповідь на скаргу, єдину, доречі зі всіх недовольних), але рада видавати картки за флуд ще активніше 😘

Зверху