Новий дизайн Android

Місто
UKKK
Нещодавно змінився дизайн дзвонилки, а також годинника. Як вам? Мене він щось засмучує, такий вигляд як студент робив в останній час.... Наприклад, годинник. Це нова мода щоб циферблат та й елементи нижче так рухались по екрану?

Місто
UKKK
Також оновили додаток Телефон і на мой погляд хтось в Гуглі хоче просто всіх перегнати на айфон, бо це жах, а не оновлення....

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Я теж. Але якби він був би не кацапський - йому б ціни не було.
А так виходить - ціна є. Скільки?
Не пам'ятаю. Бо проплатив ще у 2018, коли в мене з'явився перший смартфон - Мото G5+. Недорого.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
stas_k, морда визави во весь экран, привязка номеров к симке для 2-симочного телефона. Меня лично это прежде всего соблазнило. Как и вибрация смартфона, когда на том конце собеседник таки взял телефон и ответил.

Місто
Харьков
У меня на Pixel контакту можно назначить фото карточки контакта.
При звонке эта карточка отображается на весь экран фоном, можно поменять шрифт и цвет выводимых при этом текстов - выглядит прикольно.
Но, карточка карточкой, но фото контакта никто не отменял и оно (фото) отображается точно так же как и раньше, но поверх карточки.
Очень напомнило ранние звонилки в WinPhone - там тоже в первых версиях (кажись с переходом на 10ку это убрали) фото контакта при звонке отображалось на весь экран.

У жены самсунг А52, звонилка стала такой же как и у меня, только карточек ей не завезли. (быстрее всего, эти карточки меняются в приложении контакты, а у нее это самсунговское приложение)
И вообще, пришлось удалять все данные приложения потому что часть списков контактов (похоже избранные) "замерзли" на экране, а весь остальной список, скролился под этими контактами. Выбрать нужный контакт был еще тот квест.
После удаления данных вроде попустило.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
Фотка на весь екран дозволяє швидко ідентифікувати абонта при вхідному. Це швидше, аніж вичитувати ім'я.
На додаток до переваг TruePhone, що вже зазначили Гудзак і Андрюх@dp.ua, є ще маска номеру для автоматичного вибору сім-карти, а ще пошук по всіх полях, що заповнені для контакта.
От не пам'ятаю я, наприклад, прізвище, але знаю де і ким людина працює. У полі пошуку пишу посаду чи компанію - і труфон знаходить усіх.

Зверху