Новини Інтертелеком

• Автор теми Irop
  • Дата створення
Місто
Киев
Телефон
Redmi Note 10 5G
Написали же, что только два дня , вчера был крайний.

Місто
Киев
Телефон
iPhone 4s, 5s, 12
теперь роутеры по 1199 грн по акции тоже...

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
Кочевник, останній.
Хоча ще 12 числа прийшла смс від інтера, що акцію подовжено до 17.04, але дисконт до 75%.

Місто
Рівне (Смига 99%)
Як мені пояснили, коли я підходив до них 09.04.2016, буде декілька акцій в зв'язку з відкриттям ЦОА за новою адресою (пр. Перемоги, 104). Найбільші знижки надаватимуться 12 - 13 квітня. Про знижки по наступних акціях я не розпитував, оскільки мені мало вистачити двох днів першої акції.

Qwertивый

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
SL45i :)
Там вообще-то ДТП капецкое было, так что твой тупоржущий смайл совершенно неуместен!
Если претендент на "Премию Дарвина" решил поганять в 170км на мокром асфальте - то извини, но соблюдать траур по поводу его судьбы я не буду.. :)

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3
Если претендент на "Премию Дарвина" решил поганять в 170км на мокром асфальте - то извини, но соблюдать траур по поводу его судьбы я не буду.. :)
а по поводу чувака на Ланосе, который ехал совершенно нормально, ты тоже рад со смайликами?

Qwertивый

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
SL45i :)
Во первых - не Ланос, а Рено, во вторых - чувак очень легко отделался и о госпитализации и речи не идет, и в третьих - я ему сочувствую, но все так же не испытываю вселенской скорби, и в четвертых - :)

СЛон

коментатор
Місто
Київ та передмістя
Телефон
nokia+sony
Місто
Тетіїв
Телефон
Impression 1.45
таки да ))
але враховуй що добрий відсоток тих клієнтів просто налетіли на 5321 із 40 планшетом :)

мені вже не один пропонував прикупить новий 5321 за 1000 грн ;)
і у всіх київська прописка :apl:

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
Oleksandr, Продав його за 1000 навару буде аж 230 грн.
Саня, 2500 людей підключити за два дня нереально. В ЦОА працювало 5 операторів + один бігав оформлювати в техвідділ. Середній час підключення одного абонента 5 хвилин. Тобто 72 абонента на годину, або 720 за робочий день ЦОА. Це по максимуму вийде меньше ніж 1500 абонентів підключених. Решта 1000 це просто зайшли "клювом поклацати". Але і так гарний приріст абонбази. Доречі статистика проката карток по терміналу це також засвідчили.

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U
Да каких там 1500, о чем вы говорите :)

Місто
Украина, В.донбасс, Катык(06255)
Телефон
Разные
SMS: Поспiшай! Тiлькi 2 днi 19-21.04, телефони та 3G модеми - 99 грн, пр-т Ленiна, 212 (Запорiжжя)

PS: пр.Ленина уже давно переименован в пр.Соборный
PSS: Оператор в онлайн чате сказал что телефоны просто звонилки, а модемы только ревА

Місто
Ровно
Я в Луцьку минулого тижня купив телефон ZTE S183 за 100 грн. +50 підключення 30 абонплата) акція день народження філії в Луцьку

Місто
Харків
Телефон
Nokia Lumia 929 vzw
SMS: Поспiшай! Тiлькi 2 днi 19-21.04, телефони та 3G модеми - 99 грн, пр-т Ленiна, 212 (Запорiжжя)

PS: пр.Ленина уже давно переименован в пр.Соборный

У нас в Харькове 2,5 года писали пл. Розы Люксимбург, 8 во всех SMSках.

Мне на Интертелеком пришла смска, якобы что теперь у Интера есть айпитв, много каналов и все такое, что все это можно подключать в Асса. Нахожусь в недоумении уже третий день, не вижу этой опции ни в Асса, ни рекламы на сайте. Мистика, одним словом..

Місто
Харkiв.
Телефон
Lenovo
Мне на Интертелеком пришла смска, якобы что теперь у Интера есть айпитв, много каналов и все такое, что все это можно подключать в Асса. Нахожусь в недоумении уже третий день, не вижу этой опции ни в Асса, ни рекламы на сайте. Мистика, одним словом..

Это реальность . Сервис Мегого . Интересует трафик чей будет- ИТ или за счет абонента?

Зверху