Інтертелеком! Тема ж про ньогоХто? КРРТ?Скільки він ще протягне?
Інтертелеком! Тема ж про ньогоХто? КРРТ?Скільки він ще протягне?
Все в нашому житті відносне... Те, що колись було незвичним з часом стає нормою, і одночасно з цим завжди буде щось, що не вписуватиметься в світогляд більшості, головне не скисати В свій час я назбирав 120 грн, щоб купити стартовий Київстара, бо він в ті часи був цікавою альтернативою UMC, хоч і з значно меншою територією покриття. Звичайно світ глобалізується, але, думаю, для Ґіків завжди буде якась альтернативаЧому мені так важко морально на душі від того, що Інтер зникає? Я ніколи толком не користувався великою трійкою. Єдиний мій номер від якого моє оточення не дивувалося, в коді 066 - Джинс, куплений 4,09,04 і був як додатковим. Мене часто звали маргіналом хоча ніколи не переслідував цілей відрізнятися. Але моє - 091 і 094, і справа не тільки в коді. Не хочу нікуди номери переносити
Извини, Виталий
Опять миллион заплатят?CDMA-оператор готовий погашати заборгованість, яка складає близько 30 мільйонів гривень, відповідно до встановленого графіка. Сторони дійшли згоди про те, що як тільки буде погашено першу частину боргу
Все включайте назад интернет!Банкрутство скасовується. Інтертелеком обіцяє погасити борги перед Концерном РРТ
CDMA-оператор Інтертелеком домовився з державним Концерном радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ) про графік погашення заборгованості в 30 мільйонів гривень і врегулювання ситуації без судового розгляду.nv.ua
Как там у Владимира Семёновича?ТОВ «Інтернаціональні телекомунікації» («Інтертелеком») виплатив Концерну РРТ першу частину заборгованості в розмірі 7,5 млн грн.
Угу, а якби не той директор, якого звільнили, фіг би вони що виплатили...ТОВ «Інтернаціональні телекомунікації» («Інтертелеком») виплатив Концерну РРТ першу частину заборгованості в розмірі 7,5 млн грн. Таким чином, Концерн РРТ ініціював процедуру відзиву банкрутства «Інтертелекому», яке було ініційовано раніше, для подальшого врегулювання питання погашення залишку боргу у більш ефективний для захисту державних інтересів Концерну спосіб.
Так, спільними зусиллями Адміністрації Держспецзв'язку, Концерну РРТ та «Інтертелекому» досягнуто суттєвого зменшення розміру заборгованості перед Концерном РРТ та напрацьовано план дій щодо подальшого її погашення.
08.09.2020
Уточнение информации относительно ситуации, сложившейся между компанией «Интертелеком» и Концерном РРТ
Уважаемые абоненты, партнеры, общественность!
Некоторое время назад в средствах массовой информации появилось сообщение о рассмотрении в Хозяйственном суде Одесской области дела о признании банкротом компании «Интертелеком». В своем ответном заявлении компания обратила внимание на то, что не объявляла и не собирается объявлять себя банкротом, а указанный судебный процесс является не более чем обычным рутинным делом, которое сопровождает хозяйственную деятельность любой крупной компании.
С уважением к своим абонентам компания предоставляет полное разъяснение информации по данному делу и обращает внимание на то, что истец – Концерн РРТ (радиовещания, радиосвязи и телевидения) 07.09.2020 инициировал отзыв заявления о возбуждении производства по делу о банкротстве компании «Интертелеком» в силу того, что компания «Интертелеком» погашает свои долговые обязательства и уже выплатила концерну часть задолженности в размере 7,5 млн. гривен. На сегодняшний день составлен план погашения всей суммы долга, который компания «Интертелеком» соблюдает, своевременно погашая свои обязательства перед Концерном РРТ.
Обращаем ваше внимание на то, что компания «Интертелеком» продолжает предоставление услуг связи в полном объеме. Более того, на сегодняшний день ведется активная работа по развитию дополнительных инновационных IT сервисов, что позволит компании выйти на новый уровень развития и предложить своим абонентам дополнительные возможности в предоставлении новых сервисов услуг связи.
Здесь СИП изначально был бесплатным. Для приема входящих, выходит, нужно оплатить по тарифу 1 грн на день или 25 грн на 30 дней.ітфон онлайн