Новини Інтертелеком

• Автор теми Irop
  • Дата створення
Місто
Киев
Конечно мое ИМХО, но в этом направлении давно надо было установить четкие, а главное открытые правила. И если хоть какие либо изменения пошли, то это только хорошо.
Лично задолбался просить о таком подходе кучу лет, потом забил.
Было: заблочили номер, потому что фрод! Что это значит в их понимании, наверное и сами не понимают до сих пор. Достаточно пролистать темы обсуждения на форуме от реальных абонентов, а их намного много больше (3 звонка, только взял номер, обзвонил сообщить своим, блок).
Стало: как жирафу пока непонятно (да простят меня жирафы), но надеюсь на ясность в данном вопросе.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
мова йде про спам-дзвінки, скоріш за все.
Інтер після цього припинить спамити дзвінками "Чому не користуєтеся?"
друже, то реальний капець... у них там всі застрягли як на початку 2000х з гарячими обдзвонами

Останнє редагування:
Місто
Киев
мова йде про спам-дзвінки, скоріш за все.
Інтер після цього припинить спамити дзвінками "Чому не користуєтеся?"
А если им сказать, что нет пока желания пользоваться. То номер они досрочно отключат? Или возможно оператор, даст индивидуальную скидку на абонплату?

dead_astronaut

in space
Місто
Київ

Інформація про зміну умов надання послуг оператора ТОВ «Інтертелеком» з 01.12.2025

Шановні абоненти!

З 01.12.2025 року компанія Інтертелеком приєдналась до національних операторів мобільного зв’язку, що надають послуги 4G (LTE) по всій території України.

Тепер абоненти Інтертелеком зможуть повноцінно користуватися сучасними телекомунікаційними послугами на базі передових мобільних технологій. Усунення технологічного відставання являлось стратегічною ціллю компанії після завершення надання послуг за технологією CDMA, що було викликане необхідністю синхронізації національного радіочастотного плану України з європейським планом розподілу радіочастот.

На сьогоднішній день пріоритетним завданням компанії Інтертелеком є забезпечення гнучкої і виваженої тарифної політики з ціллю надання доступу до сучасних телекомунікаційних послуг всім категоріям населення (особливо, чутливим до цінової складової послуги), долучення до загальнодержавної урядової програми цифровізації населення України.

Місто
Киев
debugger, не перекручивай. С "нашей" (в твоем понимании), получается что и ИТ, и приложухи все наши, что не есть правдой. От нас (абонента) запрос уходит, оператор передает дальше, ничего не происходит... логика думаю есть. Мимо сарказм.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
не перекручивай. С "нашей" (в твоем понимании), получается что и ИТ, и приложухи все наши, что не есть правдой.
Я повідомлення вище зрозумів як що винен ТГ, що не додав код, а не Інтер, що ним (кодом) володіє. Як можна з цього зробити висновки, що ТГ належить Інтеру, не знаю.
А тепер виявляється, що таки і Інтеру треба щось крутити, а не лише ТГ.

Місто
Киев
Як можна з цього зробити висновки, що ТГ належить Інтеру, не знаю.
Это ты так воспринял информацию, я такого не говорил. Речь шла про: "а з нашої сторони", - моя и твоя сторона лишь в роли абонента.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Гаразд, без куль, якщо це заплутує.
В повідомленні вище казав, що винен не Інтер, а лише ТГ, що ігнорує нетрадиційні коди. Тепер вже ні?

Місто
Киев
Мы слишком далеко отошли от темы, если есть возможность, перенеси переписку сюда плиз.
По твоей логике, создается мессенджер "Б" (что таить, назовем его "Буряк"), и все операторы побежали, сзади волосы развиваются, чтобы они там регились. Но это ведь глупо.
Новость я подал как получил, не редактируя. Почему выделили именно вот то? Без понятия. Возможно хотели чтоб было именно так как сейчас есть, не исключаю. От этого, мое понятие (что ты процитировал) в связке Абонент - Оператор - Разработчики приложения, вообще никак не меняется. Если объяснишь хоть одну причину как все наоборот, не исключаю что соглашусь и признаю свою неправоту. Это лишь мое мнение, что на самом деле происходит не знаю. Может обидели кого, шапочку там распустили. Но то что блок на стороне приложухи - факт.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
По твоей логике, создается мессенджер "Б" (что таить, назовем его "Буряк"), и все операторы побежали, сзади волосы развиваются, чтобы они там регились. Но это ведь глупо.
Якщо це один з найрозповсюдженіших в світі чи конкретно в країні застосунків, то це досить розумно під нього підлаштуватись. Навіть великому оператору, не кажучи про другий ешелон.Так само, як і під телефони «Груша», якщо вони чомусь не вміють обробляти чийсь код. Корона не спаде.
І врешті в Інтері це років за 10 зрозуміли, згідно з новиною.

Місто
Киев
І врешті в Інтері це років за 10 зрозуміли, згідно з новиною.
Здесь согласен и понял к чему клонил. Но логику не увидел наоборот. Технарь не может объяснить иначе, гуманитарий легко. Обычному абоненту вообще плевать на всех, главное чтобы было желаемое. Парадокс, но факт.

Зверху