Новини Київстар

Місто
Чернівці

Merida

Заблокований
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
Київстар планує тестування масового LTE2100 на каналах 15 МГц в Коломиї та Сумах.

Місто
Kyiv region
"выбор номера" становится в два раза дороже-

Прості
300 ₴
Встигніть купити за цією ціною
1 жовтня вартість зросте до 600 грн.
У червоного оператора з 200 грн за номер типу ххх-00-11 до 3000 грн зросли ціни за рік
так що це ще норм

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Місто
Чернівці
Місто
Львів
Телефон
Meizu

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Київстар хоче перевести 3G абонентів на 4G
Вважаю необхідним залишити частину спектру 3G і надалі в 3G для голосу. А то VoLTE у Київстар працює гівняно і мало на яких девайсах, то ж міритися з голосом в 2G це себе не поважати. Якщо у мене зникне можливість користуватися голосом хоча б в 3G (якщо не зроблять VoLTE для всіх), то припиню користуватися Київстаром.

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Київстар хоче перевести 3G абонентів на 4G
Вважаю необхідним залишити частину спектру 3G і надалі в 3G для голосу. А то VoLTE у Київстар працює гівняно і мало на яких девайсах, то ж міритися з голосом в 2G це себе не поважати. Якщо у мене зникне можливість користуватися голосом хоча б в 3G (якщо не зроблять VoLTE для всіх), то припиню користуватися Київстаром.
Безумовно. А ще й переспектива 5G, так тоді без НОРМАЛЬНО працюючого VoLTE для всіх, то немає сенсу.

Місто
Волинь
Captain, заїхав в село на поліссі, то там 3G вже вимкнули кс, а ще місяці 2 тому було. Водафон уже давно тут тільки 2g і 4g.
На рахунок голосу, то що в кс, що в водаф він тут чудовий і в 2G
Я також за 2G, 3G і кожне нове наступне покоління заміняє попереднє, а ці два залишаються, але світ вирішив забити на 3G , а згодом і 2G і сидіти на малопробивних і чутливих до перешкод різного роду WI-Fi поколінь

Останнє редагування:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Captain, мені після дзвінків в сигнал, навіть вольта так собі…а вони про булькаючий 2джі оди співають…Тьфу

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Радивилів
Зверху