Київстар виводить з експлуатації застарілі сервіси на базі технологій ADSL, xDSL ☆ Київстар ☆
Із 16 жовтня 2023 року Київстар виводить з експлуатації застарілі сервіси на базі технології ADSL, xDSL, які, зокрема, забезпечували послуги
У червоного оператора з 200 грн за номер типу ххх-00-11 до 3000 грн зросли ціни за рік"выбор номера" становится в два раза дороже-
Прості
300 ₴
Встигніть купити за цією ціною
1 жовтня вартість зросте до 600 грн.
Видно фармацевта по почерку...Скоро буде так - безкоштовно @%$*&$@#^%, а за 1000 грн номер
![]()
Швидкість зросте в рази. Мобільний оператор Київстар хоче перевести 3G абонентів на 4G
Великий мобільний оператор Київстар хоче перевести 3G абонентів на 4G. Проводитимуть тести у двох містах.biz.nv.ua
Вважаю необхідним залишити частину спектру 3G і надалі в 3G для голосу. А то VoLTE у Київстар працює гівняно і мало на яких девайсах, то ж міритися з голосом в 2G це себе не поважати. Якщо у мене зникне можливість користуватися голосом хоча б в 3G (якщо не зроблять VoLTE для всіх), то припиню користуватися Київстаром.Київстар хоче перевести 3G абонентів на 4G
Безумовно. А ще й переспектива 5G, так тоді без НОРМАЛЬНО працюючого VoLTE для всіх, то немає сенсу.Вважаю необхідним залишити частину спектру 3G і надалі в 3G для голосу. А то VoLTE у Київстар працює гівняно і мало на яких девайсах, то ж міритися з голосом в 2G це себе не поважати. Якщо у мене зникне можливість користуватися голосом хоча б в 3G (якщо не зроблять VoLTE для всіх), то припиню користуватися Київстаром.Київстар хоче перевести 3G абонентів на 4G
От прямо "чудовий"?На рахунок голосу, то що в кс, що в водаф він тут чудовий і в 2G
Ви ще по ВЧ не розмовляли...Captain, мені після дзвінків в сигнал, навіть вольта так собі…а вони про булькаючий 2джі оди співають…Тьфу
Для того часу гарний був зв'язок.Ви ще по ВЧ не розмовляли...Captain, мені після дзвінків в сигнал, навіть вольта так собі…а вони про булькаючий 2джі оди співають…ТьфуМаладьожж...