Да, я им давно не верю. "Жёлтая" пресса.Ihor-Zp, сабжевому кликбейтному сми самое место среди говноресурсов.
Да, я им давно не верю. "Жёлтая" пресса.Ihor-Zp, сабжевому кликбейтному сми самое место среди говноресурсов.
Это где у КС был ADSL интернет?
Раз закривають, значить десь був.
так в мене працюєВідновили послуги Хто дзвонив, повідомити мене/про мене. Смс приходять до 1хв.
був би інет як супер сила домашній булою цікаво
Знайшов на shop.kyivstar.ua. Оце нове, що відрізняється від усіх інших чинних ТП:Описання є в розділі придбати стартовий пакет
Якщо 15 ГБ закінчилися — 5 грн/пакет 50 МБ (надається один пакет на день). Далі — 0,10 грн/МБ.
Це МКС@YuriyP
Посилання на офіційний сайт можна, де його там сховали. Не знаходжу на сьогодні...
Для контракту тарифікація інтернету 1024кб, на корпі 500кб, для контракту тік ток безлім, на корпі тік ток за мб.![]()
«Киевстар» запускает патриотический тариф LoveUA: 1200 минут на звонки по Украине, 15 ГБ трафика и дополнительные сервисы
Оператор связи «Киевстар» сообщил о создании нового тарифа под названием LoveUA. Он предназначен для тех абонентов, которым необходимо большое количество звонков на номера разных сетей Украины. Тариф доступен для контрактных и корпоративных абонентов.itc.ua