Новини Київстар

ГлавБухАрик

Громадський захисник корпорацій
Місто
Kyiv
це тариф доступний для підключення усім без зірочок?
Коли це і де було щоб тариф зі словом "партнер" у назві підключали всім без зірочок? Копнете глибше - там або фармацевтам для Таблеток, або водіям для Уклону, лікарям для Хелсі, або ще хто там в партнерах..

Openpharmacist

Молодший лейтенант
Місто
Запоріжжя
Телефон
Motorola edge 60 pro
Morino, цей ні. Це Партнер плюс MNP. Він з’явився 02.06.2026. Не путай.
Post automatically merged:

Я після 05.06.2026 спробую перейти на нього. Потім доповім. Котики кажуть, що це для всіх по MNP і що це є відповіддю на відповідні ТП ліфчику та водафону.

Ну я думаю, що це не так страшно. Відповідні ТП у конкурентів дорожчі і на якийсь термін. А тут безстроково. Принаймі на разі нема терміну дії ТП.

Morino

Користувач
Місто
Львів

Я після 05.06.2026 спробую перейти на нього. Потім доповім. Котики кажуть, що це для всіх по MNP і що це є відповіддю на відповідні ТП ліфчику та водафону.

Ну я думаю, що це не так страшно. Відповідні ТП у конкурентів дорожчі і на якийсь термін. А тут безстроково. Принаймі на разі нема терміну дії ТП.
https://mnp.kyivstar.ua/tariffplan/MMCPARTNERP ось він, зробіть на нього тему

Останнє редагування:

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
«Київстар» оголосив про офіційний старт продажу послуг супутникового інтернету Starlink для бізнес-клієнтів і державних установ в Україні. Замовити під’єднання можна вже зараз, тоді як постачання фізичних терміналів очікується пізніше — оператор повідомить окремо.

Угоду зі Starlink «Київстар» підписав6 травня 2026 року, набувши статусу авторизованого дистриб’ютора супутникового інтернету в Україні. Відтак клієнти можуть отримувати консультації щодо під’єднання та активації послуг, а також цілодобову підтримку від фахівців «Київстар».

Сервіс призначений для великих корпорацій, середнього бізнесу й виробничих підприємств, яким критично важлива безперервність зв’язку. Поряд із компаніями послуги Starlink можуть замовляти й державні установи — зокрема освітні та медичні заклади. Супутниковий інтернет доступний на більшості території України, крім тимчасово окупованих територій, а обладнання потребує лише відкритого неба для встановлення.

Бізнес-клієнти отримують пріоритетний доступ до мережі зі швидкістю завантаження до 324 Мбіт/с та гарантованою доступністю на рівні 99,9% щомісяця. Після вичерпання пріоритетного трафіку швидкість падає до 1 Мбіт/с на завантаження та 0,5 Мбіт/с на вивантаження, проте з’єднання зберігається. Вартість послуг оператор розраховує в гривні за офіційним курсом Національного банку України (НБУ) з урахуванням ПДВ 20%.

Оператор пропонує шість тарифів «Локальний пріоритет» для роботи в межах України:

• 50 ГБ — 1 363 грн/міс (для резервного з’єднання).
  • 100 ГБ — 1 978 грн/міс (для резервного з’єднання філій).
  • 200 ГБ — 3 209 грн/міс (для резервного з’єднання регіональних офісів).
  • 500 ГБ — 3 285 грн/міс (для малого бізнесу, 2–4 користувачі).
  • 1 ТБ — 6 902 грн/міс (для малого та середнього бізнесу, 5–10 користувачів).
  • 2 ТБ — 13 101 грн/міс (для середніх підприємств, 10–20 користувачів).
Для роботи за кордоном передбачено тарифи «Глобальний пріоритет»:

• 50 ГБ — 10 991 грн/міс (для резервного з’єднання та малого бізнесу).
  • 100 ГБ — 15 387 грн/міс (для резервного з’єднання філій, мобільних команд і міжнародних проєктів).
  • 200 ГБ — 24 180 грн/міс (для компаній із підвищеним навантаженням і роботи в різних країнах).
  • 500 ГБ — 28 576 грн/міс (для малих підприємств, 2–4 користувачі).
  • 1 ТБ — 50 557 грн/міс (для малого та середнього бізнесу, 5–10 користувачів).
  • 2 ТБ — 94 520 грн/міс (для середніх підприємств, 10–20 користувачів).
Додатково доступні пакети по 50 ГБ — 617 грн/міс для «Локального пріоритету» та 4 396 грн/міс для «Глобального пріоритету». Зазначені ціни орієнтовні й розраховані за курсом НБУ станом на 1 травня 2026 року (43,9630 грн за 1 долар США).

Оплата — безготівкова, клієнти отримують повний пакет фінансових документів від «Київстар», що спрощує закупівельні процедури й робить витрати прозорими. Для під’єднання термінал слід попередньо верифікувати через портал «Дія», внісши його до «білого списку».

Morino

Користувач
Місто
Львів

https://mnp.kyivstar.ua/tariffplan/MMCPARTNERP ось він, зробіть на нього тему

Openpharmacist

Молодший лейтенант
Місто
Запоріжжя
Телефон
Motorola edge 60 pro

Openpharmacist

Молодший лейтенант
Місто
Запоріжжя
Телефон
Motorola edge 60 pro
Для Київстара це виглядало занадто добре, щоб бути правдою.
Аха. Тільки ж я телефонував та питав котиків. Вони, те що я писав, підтверджували. Типу так, підключаємо. Звиздять та не червоніють...

Morino

Користувач
Місто
Львів
Тариф був а потім зник з сайту.
100 ГБ це після 100 ГБ тарифікуються мегабайти, чи 100 і шейп?
Охорона відміна, вони помилково його туди розмістили, це все таки нова пропозиція для водіїв уклон, но не для мнп(

Зверху