Здається на контракті http://3mob.ua/application/prices/individual/key/206tolnaz, На оплату? Всем?
Я думав на нього перейти якщо заберуть у мене корпоративний ТП після звільнення. Тепер і нема вже куди мігрувати де є безліміт за низькою ціноюidea, повышение в 2 раза. Вместо 157,25 грн. хотят меня заставить платить 314,50 грн.
Я, коли потрібно сім замінити чи придбати Ґрін або Річний.А их магазином кто-то еще пользуется?
Цікаво, а як ви ще сімку купите?А их магазином кто-то еще пользуется?
Користуються же, не редом єдиним. У тестя вся фірма сидить на 3Мобі.knedlyk, А їх ще хтось крім народу з Реда купляє?
ТОВ "Вашу картку заблоковано"?вся фірма сидить на 3Мобі
Компанія як компанія, вже, певно, років 10.ТОВ "Вашу картку заблоковано"?вся фірма сидить на 3Мобі
Отдельная тарификация 25 копА до цього як це було?
З 1 січня 2022 року для усіх абонентів ТриМоб доступні безкоштовні виклики на певні номери служб соціального спрямування:
1536 | інформаційно-довідкова служба соціального спрямування Міністерства внутрішніх справ України "гаряча лінія МВС" |
1539 | інформаційно-довідкова служба соціального спрямування "Консультування та забезпечення зворотного зв`язку для осіб з інвалідністю" |
1545 | урядова "гаряча лінія" |
1547 | інформаційно-довідкова служба соціального спрямування "Протидія торгівлі людьми, запобігання та протидія домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству стосовно дітей" |
1548 | інформаційно-довідкова служба соціального спрямування "Протидія контрабанді та корупції під час митного оформлення товарів" |
1549 | інформаційно-довідкова служба соціального спрямування "Підтримка цифрової грамотності населення" |
1677 | інформаційно-довідкова служба соціального спрямування "Контактний центр НСЗУ" |