Новини lifecell

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
мабуть це щось новеньке

Місто
Кривий Ріг
Телефон
Xiomi Redmi-12C
Shinime, прикрив можливість нахлобучить через лозєйку?) мені як постійному користувачу лайфа як тарифи, так і послуги гірше не стали. Покриття треба підтянути, але це ні для кого не новина.
Не тільки це. Закриття тих тарифів, які відрізняли цього оператора від двох інших. Суттєве підняття цін на тих тарифах, на які примусово перевели замість закритих. Врешті виходить дорожче, ніж на Синьому. У Синього покриття як ніяк краще. Гадаю сперечатися не будете. Кожен любить дівчину за свою красу. Зараз Жовтий оператор втрачає позиції. Це вам каже спостерігач, який веде статистику скільки людей заходить в центри обслуговування щомісяця. І січень 2025 був піком. Зараз оператори центрів лускають насіння. Взимку вони голови не мали можливості підняти

Місто
м. Кам'янське
Зараз Жовтий оператор втрачає позиції. Це вам каже спостерігач, який веде статистику скільки людей заходить в центри обслуговування щомісяця. І січень 2025 був піком.
Для чого абоненти масово відвідували центри обслуговування в січні ? Підключали собі нові, більш вигідніші тарифи? Тоді який зв'язок з твердженням, що "жовтий оператор втрачає позиції" ?
Мабуть тільки статистика зможе об'єктивно показати відтік абонентів, а не спостереження за центрами обслуговування.

Місто
Кривий Ріг
Телефон
Xiomi Redmi-12C
Зараз Жовтий оператор втрачає позиції. Це вам каже спостерігач, який веде статистику скільки людей заходить в центри обслуговування щомісяця. І січень 2025 був піком.
Для чого абоненти масово відвідували центри обслуговування в січні ? Підключали собі нові, більш вигідніші тарифи? Тоді який зв'язок з твердженням, що "жовтий оператор втрачає позиції" ?
Мабуть тільки статистика зможе об'єктивно показати відтік абонентів, а не спостереження за центрами обслуговування.
Не масовий відтік поки, але:
МАСОВЕ ПРИПИНЕННЯ ПЕРЕХОДУ НА ЛАЙФСЕЛЛ на Максі, Мега,
масове поповнення через термінали або оператора центру (стосується людей похилого віку), дехто припинив поповнення, а отже користування, через рік можуть зникнути, були як резервні сім.
Це свідчить про те, що дехто користується січневими Потужними, поки вони до ногвого року будуть по 100 грн (саме на них був бум при переході, і якщо через рік ціна зміниться, то це теж будуть ще рік резерви без поповнень, а потім мінус з бази.
Стосовно мене і подібних абонентів, з десяток номерів поїхали на Синього по 100 грн, ніж нисильно переведені Смарти за 300 грн

Місто
м. Кам'янське
Стосовно мене і подібних абонентів, з десяток номерів поїхали на Синього по 100 грн, ніж нисильно переведені Смарти за 300 грн
На який термін у вас зафіксована абонплата 100 грн – на рік ? До того часу лайф оговтається, і зробить ще вигіднішими тарифи для міграції по МНП, ніж зараз. І багато абонентів повернуться назад. Така частина абонентів-кочевників постійно будуть кочувати з одного оператора на іншого, в пошуках вигоди. А лояльна більшість залишається. Також очікуємо розширення регіону підключення тарифу "Турбота" для людей похилого віку.

Місто
Uzhhorod
Телефон
Samsung A14
Прибрали стріли з логотипу бо це чисто турецька тема.
А шрифт поміняти? Він такий же як у туркселл. Давно треба було поміняти дизайн універсальних пакетів бо на них картинки старих тарифів Вільний лайф, Смарт лайф і Просто лайф.

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Прибрали стріли з логотипу бо це чисто турецька тема.
А шрифт поміняти? Він такий же як у туркселл. Давно треба було поміняти дизайн універсальних пакетів бо на них картинки старих тарифів Вільний лайф, Смарт лайф і Просто лайф.
Давно вже новий дизайн "універсальної сім"
1750000658527.png

Місто
Кривий Ріг
Телефон
Xiomi Redmi-12C
До того часу лайф оговтається
Ось саме на це ми сподіваємося і розраховуємо. Навіть ви визнаєте, що наразі він злетів з катушок і потребує оговтання якнайшвидше!!!

Місто
м. Кам'янське
Ось саме на це ми сподіваємося і розраховуємо. Навіть ви визнаєте, що наразі він злетів з катушок і потребує оговтання якнайшвидше!!!
Не все так критично. Лайф провів оновлення тарифів не найкращим чином, і сильно просів в лояльності абонентів. Але вони це відстежують і будуть вживати заходів. Питання тільки – коли.

Місто
Комышеваха
Лайф провів оновлення тарифів не найкращим чином, і сильно просів в лояльності абонентів. Але вони це відстежують і будуть вживати заходів.
неужели еще и деньги за тарифную подписку вернут? :ROFLMAO:

Місто
Харків
неужели еще и деньги за тарифную подписку вернут?
Яким чином лайф позбавив вас тарифної підписки?
І мене позбавив взимку за півроку, кошти повернув бонусними гривнями, вистачило для сплати двох тарифних пакетів по новому збільшеному в рази тарифу.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Прийшло таке смс, мабуть це щось новеньке:
Шановний абоненте, ви маєте можливість дзвонити в мережі lifecell за рахунок іншого абонента. Наберіть **380ХХХХХХХХХ, де Х - номер абонента за чий рахунок ви бажаєте подзвонити.
Вже давно є https://www.lifecell.ua/uk/poslugi/katalog/zaplaty-za-dzvinok/
Post automatically merged:

Не все так критично. Лайф провів оновлення тарифів не найкращим чином, і сильно просів в лояльності абонентів. Але вони це відстежують і будуть вживати заходів. Питання тільки – коли.
[/QUOTE]
Найкраще що зробили це з платинум так для мнп 350грн, но умови 👍, самий пік поки тарифні підписки позакінчуються десь в людей січень, лютий, березень от тоді люди подорожчання і відчують.

Останнє редагування:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Morino, я шось після лайфхак контракт перейшов на максі(при чому ж «попросили») і не відчув того здорожчання. Мені не вистачало в жодному тарифі хвилин, а інтернет з їх безлімітами на додатки завжди залишався. Тому якраз для таких як я стало лиш краще

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
Панове, тут про новини, тарифи та операторів обговорюємо тут:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Відсутність реакції на попередження модератора. Оффтоп.
Синього покриття як ніяк краще
Ой далеко не всюди, Північний Дніпро швидкість 1.5 мігабіта з відвалом в 3ж. Лайф дає 120. Місто Самар повна дупа з покриттям Синього. Тому це не факт що всюди краще.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Відсутність реакції на попередження модератора. Оффтоп.
Morino, я шось після лайфхак контракт перейшов на максі(при чому ж «попросили») і не відчув того здорожчання. Мені не вистачало в жодному тарифі хвилин, а інтернет з їх безлімітами на додатки завжди залишався. Тому якраз для таких як я стало лиш краще
Там на застосунки лише 50гб, далі 1мбіт, вибачте за офтоп

Місто
Киев
Там на застосунки лише 50гб, далі 1мбіт, вибачте за офтоп
С каких пор 1мегабит?

Зверху