Носить жменю в кармане, может и да.. Но у меня есть маленькая копилочка.. Сначала я в нее всю мелочь скидывал.. Потом только по 50коп. Потом только монеты 1грн.. Потом новые 1грн и 2грн.. Теперь буду закидывать по 5грн..но все это идиотизм.
Носить жменю в кармане, может и да.. Но у меня есть маленькая копилочка.. Сначала я в нее всю мелочь скидывал.. Потом только по 50коп. Потом только монеты 1грн.. Потом новые 1грн и 2грн.. Теперь буду закидывать по 5грн..но все это идиотизм.
Або хто носить джинси, там є маленька кишеня "для запальнички", ось там тримаю монети.це проблема для людей із портмоне, або взагалі без нього.
Не складно їх звідти виколупувати? А коли замінив штани і забув... А коли повісив на стілець, і все вилетіло на підлогу? Волію гаманецьАбо хто носить джинси, там є маленька кишеня "для запальнички", ось там ношу монети.це проблема для людей із портмоне, або взагалі без нього.
Есть монетница, правда она для эуро. Для наших монет можно подобрать место в ней по диаметру.Треба шукати спеціальний гаманець, куди їх можна складати.
Ні, звикаєш і нормально, є моделі з досить широкими тими кишеньками. Іноді випадають, іноді забуваєш в інших джинсах, але носити лопатник все одно не буду - компактна кредитниця з затискачем для купюр і все.Не складно їх звідти виколупувати?
Національний банк відновлює випуск каталогу "Банкноти і монети України", на публікацію якого очікують нумізмати, колекціонери та усі, хто цікавиться історією й сьогоденням грошового обігу в Україні.
Українське видання започатковано у 1996 році. За період свого існування журнал, змінюючи назви та форми, виходив 19 разів. 20-тий випуск каталогу «Банкноти та монети України» за 2015 – 2019 роки трансформований у електронне видання.
Оновлене видання розповідає про діяльність Національного банку та Банкнотно-монетного двору НБУ у сфері грошового обігу за останні п’ять років:випуск 210 пам’ятних монет; введення в обіг банкнот нового зразка номіналами 20, 50, 100, 500 та 1 000 гривень; заміну паперових банкнот низьких номіналів 1, 2 та 5 гривень на металеві.
Гарно підколов