Обговорення резонансних злочинів

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
непонимаю как задержанный в 2025м году 53летний чел мог
в 1972 году, окончил местную школу и прступио в колледж на электрика.
Так 1972 то його рік народження. Там після цього кома.

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv

Підозрюваний у вбистві Чарлі Кірка не визнає провини після затримання — губернатор штату Юта​

22-річний Тайлер Робінсон, затриманий за підозрою у вбивстві соратника президента США Дональда Трампа Чарлі Кірка, не співпрацює з владою та не визнає провини, повідомив губернатор американського штату Юта, республіканець Спенсер Кокс в інтерв'ю ABC News.
«Він не зізнався владі. Він не співпрацює, але всі люди навколо нього співпрацюють. І я думаю, що це дуже важливо», — сказав Кокс.
За словами губернатора Юти, очікується, що офіційні обвинувачення Кірку висунуть 16 вересня.

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Директор ФБР заявив у понеділок, що ДНК на рушнику, яким була обгорнута зброя, з якої вбито Чарлі Кірка, зіставилася з ДНК підозрюваного, який перебуває під вартою.

22-річного Тайлера Робінсона заарештували у зв'язку зі смертю правого інфлюенсера на заході в Університеті долини Юти в середу. Поблизу місця стрілянини було знайдено гвинтівку з поворотним затвором, а на даху, звідки було зроблено смертельний постріл, – викрутку.

«Сьогодні я можу повідомити, що результати аналізу ДНК з рушника, яким була обгорнута вогнепальна зброя, та ДНК з викрутки, яку знайшли на даху кампуса звідки відбувся постріл, позитивно вказують на підозрюваного, який перебуває під вартою», – сказав Каш Патель виданню Fox and Friends.

Очікується, що цього тижня буде висунуто офіційне звинувачення. Мотив ще не встановлено.

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
в цю конструкцію включити ліваків-демократів" - над цім питанням б'ються
Знайшли!
Губернатор Спенсер Кокс заявив, що Робінсон мав зовсім інші політичні погляди, ніж його консервативна родина, і явно дотримувався « лівої ідеології». Повідомлялося, що сусід Робінсона по кімнаті був трансгендером і перебував у романтичних стосунках із Робінсоном.

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
окончил местную школу и прступио в колледж на электрика
що Робінсон був студентом третього курсу програми навчання з електротехніки в Технічному коледжі Діксі в Сент-Джорджі, штат Юта.
Співпадіння? Не думаю..©

Зверху