Онлайн-навчання/Курси/Тренінги/Репетитори

Voffka

I'M HERE.
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
iPhone
Як ви, любі друзі, розвиваєтесь? Чи ваша професія вимагає постійного розвитку і оновлення знань? Чи саморозвиток - це хобі?
Де навчаєтесь, якщо так? Coursera, Udemy, YouTube? Що вчите і що радите вивчити? Навіщо комусь ці конкретні знання?
Вчитесь безкоштовно чи платите?

Наприклад, чи інвестиція в репетитора - добра інвестиція?

Які знання будуть потрібні в майбутньому? Чи знання будуть непотрібні?

Запрошую ділитись знаннями і ставати кращими.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Наприклад, чи інвестиція в репетитора - добра інвестиція?
я взял платную подписку на чатикжопити, и с помощью него учусь програмить на питоне. Если вкратце - то скрипт для торговли на бирже пишу. Чатик норм так помогает

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
ПотапаПапа, так, тільки акаунт MS треба мати. Може там є обмеження, але я поки не стикався. Генерація зображень теж супер функція, для "молодого дизайнера"..))

Voffka

I'M HERE.
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
iPhone
Штучний інтелект виконує роль репетитора, коли дає завдання, а потім їх перевіряє. Написати йому промпт з проханням підказати, як робити або написати замість вас код - це не те, що я тут маю на увазі. Якраз навпаки: що ви вчите, щоб потім мати можливість використовувати інструменти, на кшталт, OpenAI, Claude AI, Copilot і т. п.

Без знань людини використання цих помічників не має сенсу.

Ще ж є бізнес, продажі, мобільний звʼязок, врешті-решт. Цьому люди також навчаються. І де ви вчите це? Яким чином?
Наприклад, курс з математики який порадити можете? Або з біології? Чи з Python? Чому?

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Наприклад, курс з математики який порадити можете? Або з біології? Чи з Python? Чому?
Ну тобто тема про те - де зберігаються всі на світі знання для всіх рівнів і як їх отримати :) Мені здається, треба трохи масштаб зменшити, щоб було щось крім флуда.
Бо отримувати шкільний курс математики треба в одному місці, а якийсь функціональний аналіз в іншому і не просто в якомусь одному курсі. А курс СММа в інстаграм ще мабуть в іншому.
Навіть з пітоном - вивчити основи і писати прості скрипти це щось одне, а курс молодого девелопера - це зовсім інше і одним пітоном і одним джерелом не обмежишся.
Тобто спочатку зрозуміти, що ти хочеш прокачати, потім розбиратися як йього досягти.

На глобальне питання - де вчити щось, ти сам відповів у першому пості - там де вчать: курси, книжки і пр.

Voffka

I'M HERE.
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
iPhone
Ну тобто тема про те - де зберігаються всі на світі знання для всіх рівнів і як їх отримати :)
🤔

Ну, грубо кажучи, так 🤣.

Але якщо звести до менших масштабів, то цікаво, де люди вчаться? І чи вчаться взагалі?
Бо є два простіших варіанти: "Я все знаю" (що це за баклажан з гори?), або "Я нічого не знаю".

Зверху