Товаришу майоре, ось Ви і спалилисяЦе обговорення мені нагадує наступну історію.
Товаришу майоре, ось Ви і спалилисяЦе обговорення мені нагадує наступну історію.
Руслан Левієв (CIT) на одному відео розказував про такеТоваришу майоре, ось Ви і спалилися
255702 - інформація в загальному доступі, кому цікаво - може погуглити:Тому пропоную згорнути обговорення. Якщо ця інформація непублічна, ну то може воно і далі має так бути?
Жодних державних таємниць тут не розкрито, просто один анонімних конспіролух прикрутив сюди військових та 5G, напевне, шапка з фольги неякісна.Комісія видала ТОВ «ДЖЕЙ ЕНД УАЙ» дозволи на користування ресурсами нумерації для мережі мобільного зв’язку з абонентською ємністю 1 000 000 негеографічних номерів для надання електронних комунікаційних послуг на території України строком на 5 років, код мережі мобільного зв’язку (MNC) 702 в межах коду країни в системі мобільного зв’язку (МСС) 255 на території України строком на 5 років.
Ну такими відомостями навряд чи мені варто ділитися. Можу сказати, що бачу 255702 в 3G.запитайте @Howl, в його локації присутня мережа.
Кочевник вірно підмітив - це сховати неможливо. А ще купа ждунів, які фоткають номера автівок, місця скупчень "молодих чоловіків" та усі можливі антени, які торчать з нетипових місць - вам це чудово відомо.Ну такими відомостями навряд чи мені варто ділитися.