- Місто
- міста Торецьк
Если шутить в этом русле, я бы сказал, что у эпл будет самый качественный контент, экосистема, где в одном месте будет всё. Как там обычно оправдывают стоимость фанаты эпл.
Ознайомся з теорією розпізнавання образів. Кожен образ не у вигляді повної математичної моделі, а у вигляді хеш-функції аргументів цієї математичної моделі.(Таке взагалі навряд чи можливо, бо хеші змінюються при будь-який зміні фото. Отже, брешуть, насправді немає шифрування раз можливе таке втручання).
Запис починається тільки вручну чи можна автоматично? Чи можна попередження обійти як на Андроїд?Але з попередженням
Вже великий плюс.Вийшла iOS 18.1 офіційно додали запис розмов з лінії.
ВручнуЗапис починається тільки вручну чи можна автоматично?
Неможливо.Чи можна попередження обійти як на Андроїд?
Щось таке пригадую на ранніх 18-х бетах. Онови до свіжої версії.Айось 18
може проблема в провайдері, так як дані його використовуються для місцезнаходженняНе знаю куди краще писати, але проблема з айпадом (без сімки). Якось місяць тому перестав на домашньому вайфаї знаходити власне місцезнаходження. Я знаю про спуфінг коли шахеди - це не те. Коли я його брав до сестри в гості - знаходив. Коли брав у готель у Львові - знаходив. Проблема якраз у парі з моїм домашнім вайфаєм.
Воно звісно не дуже критично, але іноі перед виходом дивлюсь на ньому затори. Куди копати?
Мабуть, твій вайфай чомусь не попав в базу з координатами, чому - хз. Крути пальцями карту, і дивись затори, ти ж знаєш, де знаходишся?Проблема якраз у парі з моїм домашнім вайфаєм.
Мабуть, твій вайфай чомусь не попав в базу з координатами, чому - хз. Крути пальцями карту, і дивись затори, ти ж знаєш, де знаходишся?Проблема якраз у парі з моїм домашнім вайфаєм.