Ну власне, як я і писав - "буду державі на зло заробляти менше", бо 2300 це усе ще більше ніж 2000.webivan, Це було про чисті виплати "на руки"
Але задля того, щоби заробити 2300 необхідно вджобувати на 40% більше. Щоби швидше замахатися за 300 євро? Ну таке собі задоволення.Ну власне, як я і писав - "буду державі на зло заробляти менше", бо 2300 це усе ще більше ніж 2000.webivan, Це було про чисті виплати "на руки"
Не на 40%, а на 25%.Але задля того, щоби заробити 2300 необхідно вджобувати на 40% більше. Щоби швидше замахатися за 300 євро? Ну таке собі задоволення.
Ну ось людина й вважає, що ті 300 євро не коштують додаткових 25% зусиль.Не на 40%, а на 25%.Але задля того, щоби заробити 2300 необхідно вджобувати на 40% більше. Щоби швидше замахатися за 300 євро? Ну таке собі задоволення.
Ну най вважає. Така психологія автоматично обмежує верхню планку доходу. Але якщо у людей невеликі запити до життя - чому ні.Ну ось людина й вважає, що ті 300 євро не коштують додаткових 25% зусиль.
Це моя психологія. "Краще працювати на десять,- отримучи п'ятнадцять, ніж працювати на тридцять,- отримуючи двадцять".Ну най вважає. Така психологія автоматично обмежує верхню планку доходу. Але якщо у людей невеликі запити до життя - чому ні.Ну ось людина й вважає, що ті 300 євро не коштують додаткових 25% зусиль.
Нещодавно з шкільними друзями сміялися-гигикали. "А пам'ятаєте як один одному погрожували? Зараз як ує.у, все життя на аптеки працюватимеш! Так от ми дожили до того стану...webivan, бо здоров'я та нерви не докупиш...
Початок нульових, будь-який вуз. Тоді тільки пішло розділення на бакалавр - спеціаліст/магістрЦікаво, що за час і внз?
Йой, працювати повний робочий день то вже стало жертвувати здоров'ямwebivan, бо здоров'я та нерви не докупиш...
У нас по другому ?якщо батьки не турбуються про освіту дітей, або не мають грошей на неї, то дітей ніхто і не навчає, генерує людей, котрі вірять в "глибинну державу", в 5G-чіпи, а в результаті голосують за політиків типу Трампа
я не казав, що у нас якось сильно краще. В України свої проблеми. Але якщо наша влада колись захоче змінити це, то не варто йти шляхом Штатів. Це поганий приклад у плані середньої освіти. Вища освіта - то інше питання, там вона хороша.У нас по другому ?
В среднестатистической общеобразовательной школе образование тоже не блещет
Ну і нашу групу викладачі "оприходували" дуже щільно та якісно, уваги кожному студенту приділялося ого (бо всього 8 осіб, на противагу звичайній підгрупі з мінімум 15). Але це було якось ненапряжно, це не був пресинг, хоча вчилися ми дуже інтенсивно. І викладачі були самі "топи", і підходи до навчання кардинально відрізнялися від минулих наших років.на магістра пішли ті, хто хотів вчитись і мав "соображалку".
В нас хоча б вибір є. В Ужгороді із 21 школи в 9 нормально можна вчитися і ще в 4 дуже добре. І можна вступити по знаннях чи "порішати", а не залежати від прописки.В среднестатистической общеобразовательной школе образование тоже не блещет
Особенно если родителям пофиг