Освіта в Україні та за кордоном

Місто
Одеса

Як же ж він правий... На 105%.
Головне накинути для любителів сссра і вата аж в долоні плескати буде . Вот раньше было лучше , сидишь себе химичиш физичиш инженериш ....не те що зараз ,так ? А може він не буде вирішувати на кого кому вчиться ? Напевно якщо не йдуть фізиками хіміками то воно їм найух не потрібно.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
S25FE
kobik9, ти або не прочитав, що там написано, або маєш серйозні проблеми з розумовими здібностями, якщо це саме те, що ти там вичитав. Оце — проблема з освітою: люди тупо не можуть прочитати і зрозуміти простий текст.

Останнє редагування:

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
kobik9, ти ніколи не викладав "Інформатику для економістів" або "Математику для юристів" (назви умовні)? Ти ба-а-гато втратив. А в мене пів-групи 4-го (!) курсу сиділо на лабі і не знало, що таке складний процент і як юзати пропорції... Я вже мовчу про Ексель. І це була не моя провина! Я бачив на перездачі перед комісією (ду-уже ректорка тягнула за вуха) дівулю, що намагалась найти x у рівнянні (sin x)³ = 8... І ще багато чого. Це - ПИ#ДЕЦЬ. Шановний пан сержант прав стовідсотково. Освіту треба рятувати - ще позавчора.

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
Не знаю як зараз в школі, але в аспірантурі молодь (якій в 2023 році було трохи за 20) дивилась на нас, 30-40 річних стариків, як на якихось вундеркіндів, коли ми виконали елементарні завдання "знайти в інтернеті профіль вченого зі свого факультету", "знайти наукові статті по темі", "зареєструвати свій профіль ORCID ". А коли треба було порахувати % самоцитування, то одиниці зрозуміли завдання, не кажучи про його виконання хоча б вручну, без автоматизації в таблицях...

Місто
Одеса
kobik9, ти ніколи не викладав "Інформатику для економістів" або "Математику для юристів" (назви умовні)? Ти ба-а-гато втратив. А в мене пів-групи 4-го (!) курсу сиділо на лабі і не знало, що таке складний процент і як юзати пропорції... Я вже мовчу про Ексель. І це була не моя провина! Я бачив на перездачі перед комісією (ду-уже ректорка тягнула за вуха) дівулю, що намагалась найти x у рівнянні (sin x)³ = 8... І ще багато чого. Це - ПИ#ДЕЦЬ. Шановний пан сержант прав стовідсотково. Освіту треба рятувати - ще позавчора.
В мене є знайомі, в них діти ...вони на уроках пиріжки їли ...це щоб уявити який в школі пипець був і що ??? Одна зараз в поліції другий в прикордонниках . Він так і казав " мене не треба це , я після школи в прикордонники піду" . Знайома 4 роки в Ірландії і її донька як не вчилася тут так і не вчиться там , зараз закінчує школу і буде повертатися в Україну і йти в прикордонники теж .
Але і я коли вчився в 90х то не сильно краще було . Ще трохи знайомі в Чехії і Німеччині і кажуть що наші там на голову вище в освіті . Якось так .
Це азіати люблять фізику хімію бо це шанс вибратися в люди в нас і без цього можна це робити

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Я бачив на перездачі перед комісією (ду-уже ректорка тягнула за вуха) дівулю, що намагалась найти x у рівнянні (sin x)³ = 8.
Я очень давно не решал, и мне показалось, что синус x равный двум - это что-то действительно не для бухгалтерии.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Kritik, до речі, вона ні-чо-го не знала і із своєї "Економіки підприємства" (чи "Фінанси та кредит", вже не пам'ятаю) - але пані ректор вирішила, що із її NN "хвостів" ВМка буде як два ока підмалювати. Кафедральні тьоті вже були згодні пожаліти дурепу - але тут я, як голова комісії :cool: (ну вийшло так) згадав, що я по диплому все ж таки 0647 - і підкинув їй як останній шанс дитячу задачу... :cool:

Зверху