Освітлення\лампи

• Автор теми vpro
  • Дата створення

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
На простірах алі-тему, або місцевих магазів, бачу багато варіантів-пропозицій LED-нічника із датчиком руху та освітлення, який встромляється відразу в розетку 230в. Але ніяк не можу знайти такий нічник із вбудованим акумом, під блекаути... Може хтось зустрічав?

Вже давно користуюсь такими світильничками, який постійно підключено шнуром в дешеву usb зарядку, таких з usb море, але виглядає негарно... Хоч бери готовий з вилкою і переробляй, додавай безкорпусний ac-dc 5в, акум та плату заряду, але ж це гратись, коли такий готовий пристрій просто має існувати..

IMG_4609.jpeg

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
Maxxx
Не знаю щодо датчика руху, але використовую такого типу. І задоволений

[/URL]

Post automatically merged:

І ще, там акум змінний. Звичайна 18650. Пару років тому брав з вбудованим акумом, але пожалів, бо акум швидко вийшов з ладу, а в таких легко міняти батарейку. Головне, щоб "без носика".

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
але використовую такого типу.
Ні, це завелике, і точкові світлодіоди, бісять, треба щоб суцільне розсіяне світло було. Датчик руху і освітлення обовʼязково, щоб не світило дарма.
Post automatically merged:

Якраз таких в мене багато, але вони живляться не 230, саме вони висять на шнурках. Таскати окремо заряджати їх ніхто не буде, коли вимкнеться світло, маленький акум якраз сяде. Все має бути в автоматі - є 230, заряджається і світить, немає - теж світить від акуму.

Місто
Львів
Місто
Хмельницький
Теж такі маю. На максимальній яскравості працюють 3 години 35хв. На мінімальній 22 години. Але ж Маххх питав про основне живлення від мережі з переключенням на акб при його зникненні.
Щось дійсно готового не попадалося, крім тих ламп з акумом всередині, про які я вже казав раніше.
Хіба колхозити якийсь дбж типу marsriva.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
колхозити якийсь дбж типу marsriva.
Та я ще під час минулого блекаута накупив плат для DC UPS 12V, 1S та 2S під ліон, але то вже більш стаціонарне рішення, ленту світлодіодну або діоди на 12 валет, та датчик окремо освітлення/руху, щоб просте та компактне в розетку 230 вже не вийде.

Зверху