Порох грозився його в липні розірвати. Побачимо. Запасаємось попкорном. Буде весело.raptor, в нашій дискусії теж замкнуте коло.
Порох грозився його в липні розірвати. Побачимо. Запасаємось попкорном. Буде весело.raptor, в нашій дискусії теж замкнуте коло.
Який тендер? На які частоти? Хіба на 700 мГц. Але кому цей діапазон потрібен?Нужно поочерёдно: Киев отключать хоть сейчас (и сразу проводить тендер на частоты)
А це що за єресь? А не смущає той факт, що 800-й діапазон зайнятий Інтертелекомом та іншими? Чи треба зробити по-комуністичному: отобрать и поделить?Т. н. «Цифровой дивиденд» (790-862МГц).
Ага. Зовсім. Ти частоти Інтера і В20 бачив? глянь на картинку із сусідньої теми: https://red-forum.com/showpost.php?p=1362217&postcount=519. Там вже все "обсосали". А крім Інтера, там ще є інші користувачі, які мають ліцензії на частоти. Їх теж по-комуністичному, отобрать и поделить?raptor, ИТ не мешает запускать lte band 20
Це все туфта, яка нікого ні до чого не зобов"язує. Написали, аби було. ІБД- імітація бурхливої діяльності. В Інтера та інших користувачів на ці частоти є ліцензія на роки вперед, працююча на них мережа, побудований бізнес. Ніхто свої частоти звільняти не збирається. А пропозицій, від яких користувачі цих частот не змогли б відмовитись, у нацрегулятора нема. Так що припиняємо офтоп ні про що.
Я когда настраивал Т2 порепробувал масу антен, в итоге прикрутил на крыше старую польскую антенну без усилителя, в то место где подключаются контакты усилителя просто прикрутил провода, и направил в сторону передатчика. В итоге все 4 мультиплекса показуют идеально, до передатчика более 20 километров, антена установлена на уровне 3-го этажа.Добавлено через 1минуту
Враховуючи як я часто буваю в селі - вона там простоїть рівно 1 заїзд.
Вот это вот не понял. Почему они должны рассматриваться вместе?смуги 900 МГц та 800 МГц мають розглядатись разом при проведенні рефармінгу та видачі ліцензій
Ну і для чого ти це йому розказуєш? Він ж написав, що не хоче нічого робити, бо буває там 1 раз на рік. Він хоче,Я когда настраивал Т2 порепробувал масу антен, в итоге прикрутил на крыше старую польскую антенну без усилителя, в то место где подключаются контакты усилителя просто прикрутил провода, и направил в сторону передатчика. В итоге все 4 мультиплекса показуют идеально, до передатчика более 20 километров, антена установлена на уровне 3-го этажа.
Попробуй и себе такой вариант, такую антенну 100% никто не стащит. Я кстати свою нашлол на той же крыше, валялась без дела.
Ну хоч хтось зрозумів суть моєї претензіїщоб Т2 працювало ... бо аналог ж якось працює
Дюрі-бачі,чомусь покриття 4G теж поступається аналогічному для 2G. Та і телефони не у всіх підтримують 4G. Чи повинна держава втрутитися в цю ситуацію та субсидіювати роздачу телефонів?
уже давно пересталиа в нашей стране приставки Т2, иначе как будут продолжать зомбировать