Сегодня: Глядачі на Донбас-Арена обсвистали Ющенка
Під час відкриття Донбас-Арена глядачі обсвистували виступ Президента України Віктора Ющенка, пише газета Сегодня.
На початку шоу, коли на стадіоні оголосили про присутність Президента, відповіддю став свист трибун. Ще сильніше народ засвистів, коли оголосили, що шоу прийшла подивитися прем'єр-міністр Юлія Тимошенко.
Водночас, Ющенко наважився виступити. Першу частину його промови народ обсвистав. Лише кілька разів глядачі схвально загули, коли Ющенко згадав ім'я президента Шахтаря Ріната Ахметова і нагадав про перемогу Шахтаря в Кубку УЄФА.
"Що тут скажеш. Заслужив!" - сказав екс-президент України Леонід Кучма. А ось друг Ющенка Євген Червоненко зізнався: "Коли трибуни обсвистали Віктора Андрійовича, у мене душа заболіла. Якби я був поруч з ним, то порадив би вчинити по-іншому. Жодних промов. На сцену мали б вийти троє - Рінат, Президент та Віра Ульянченко. Остання б просто зачитала указ про присвоєння Ахметову звання Герой України. І все - Донецьк був би його!".
Крім того, очікувався виступ Тимошенко, але вона так і не вийшла на поле. Виступив спікер Володимир Литвин і лідер Партії регіонів Віктор Янукович. Останній пояснив пасивність Тимошенко острахом нарватися на прийом ще гірший, ніж було надано Ющенку. "Просто вона правильно оцінила ситуацію і прийняла єдино правильне рішення", - сказав політик.
Однак народний депутат від БЮТ Наталія Королевська повідомила, що Тимошенко і не планувала виступати. Але керівник медіацентру Донбас-Арени Андрій Бабешко розповів Сегодня, що в початковому варіанті програми виступ Тимошенко таки значився.
Як повідомлялося, лідер Партії регіонів Віктор Янукович, виступаючи на церемонії відкриття стадіону Донбас-Арена, назвав відомого донецького поета
Павла Беспощадного - Безсмертним.
За матерiалами: Сегодня
Чего Яныка в "Аншлаг" не зовут?!