Отримання смс під час відсутності зв'язку

• Автор теми Leo
  • Дата створення

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
способ не выполняет задачи со стартпоста
при відсутності стільникового зв'язку, наприклад, при блекаутах, але при наявності супутникового інтернету з автономним живленням?
В мене робе андроїд 13 , на ноутбук встановив вінда 10.
Тобто, якщо в місті не працює моб.звязок, то все одно смс відправляються? :-D

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Звісно дивився і там привязка до іншого телефону, який повинен бути в мережі моб.оператора для відправки повідомлень. Яущо мережі оператора не має, то як воно відправиться?

Merida

Заблокований
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
так в тому смарті нема сімкарт він через вайфай шле смс у відео. а що аін говорив у відео повинен бути в мережі моб.оператора інший смарт ?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
так в тому смарті нема сімкарт він через вайфай шле смс у відео. а що аін говорив у відео повинен бути в мережі моб.оператора інший смарт ?
Дивився куди він шле? Наскільки я зрозумів з відео, то він з телефону А без сімок сінхронізує смс з телефоном В, в якому є моб.мережа і який в свою чергу приймає/відправляє смс через мережу оператора

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
В тому відео - якась пурга, не по темі. Бо, якщо, наприклад, треба отримати смс від банку, а мережі нема, то той спосіб із відео, не підходить.

Єдиний працездатний варіант тут вже озвучували - віртуальний номер і і отримувати смс на мило, або в ІТ-Фон.

Я

радіоаматор
Місто
sumy.ua
Телефон
Redmi note 8 pro
Трохи не по темі, але з паралельної. Зараз у багатьох містах роблять свої радіочати на базі Lora. Чим більш розгалуджена мережа, тим далі можна передавати повідомлення. Пост на хабрі. Замовили на Aliexpress з друзями 8 комплектів (радіомодуль та дисплей) для тесту, а далі будемо розвивати мережу.

Зверху