Ну от уяви, як мене задовбують мої 17 штВажко уявити собі такий кейс...))
Цього досить, щоб зненавидіти розробників
Ну от уяви, як мене задовбують мої 17 штВажко уявити собі такий кейс...))
Смотря что за объектПоки що не розумію -потрібно дві сірени( зовнішню і внутрішню чи достатньо однієї)
А якщо заживити її додатково 12В, то орати буде на три квартали. Якщо таку поставити всередині на повну потужність - то злодій (якщо він не інвалід на вуха) - просто не зможе там знаходитись))чтобы орало снаружи, то уличную однозначно нужно будет брать
Да ну... Установщикам дають трохи заробити) Хіба що для когось "заробіток" - це мінімум 50%на Ajax зараз дуже маленькі зазори, тому, заробітку майже немає.
Дивлячись для чого.Можливо хтось має досвід- безпровідна сігналізація Ajax чи безпровідна Tiras ?
дакую за відповідь. Але для чого має бути сігналізація-для охорониДивлячись для чого.Можливо хтось має досвід- безпровідна сігналізація Ajax чи безпровідна Tiras ?
Я в таких випадках ставлю Hub2 4G, бо 2ж майже не працює, навіть зняти об'єкт з охорони, коли основний канал езернет не працює, велика затримка.Що практичніше купити- Hub2 2G, Hub2 4G, Hub 2 Plus ? Датчики руху з фотокамерами ставити не буду- є відеонагляд окремий
Якщо для охорони, і планується підключати на пульт охорони, то не забувайте, що Ви їм віддаєте адмінку від аяксу.Добре. Ще послухаю ваши порадиЮдумки щодо хаба- Що практичніше купити- Hub2 2G, Hub2 4G, Hub 2 Plus ? Датчики руху з фотокамерами ставити не буду- є відеонагляд окремий
Post automatically merged:
дакую за відповідь. Але для чого має бути сігналізація-для охорониДивлячись для чого.Можливо хтось має досвід- безпровідна сігналізація Ajax чи безпровідна Tiras ?
Я б не покладався виключно на основний канал - езернет, якщо об"єкт - звичайна квартира, в якої безперешкодний доступ до дверей та до місця заведення кабеля езернет в квартиру, все ж 2ж буде надійніше за умови монтування антени подалі від вхідної групи і поближче до вікон.Я в таких випадках ставлю Hub2 4G, бо 2ж майже не працює, навіть зняти об'єкт з охорони, коли основний канал езернет не працює, велика затримка.Що практичніше купити- Hub2 2G, Hub2 4G, Hub 2 Plus ? Датчики руху з фотокамерами ставити не буду- є відеонагляд окремий
Дякую. Крім крадіжки,яка ще мета проникнення в приміщення? Вибачте,можливо тупі запитання,але слава Богу не зтикався раніше з такими випадкамиЯкщо для охорони, і планується підключати на пульт охорони, то не забувайте, що Ви їм віддаєте адмінку від аяксу.Добре. Ще послухаю ваши порадиЮдумки щодо хаба- Що практичніше купити- Hub2 2G, Hub2 4G, Hub 2 Plus ? Датчики руху з фотокамерами ставити не буду- є відеонагляд окремий
Якщо плануєте ще якісь датчики/камери вішать, то окремі охоронні контори ще й бабло беруть за їх підключення (бо адмінка в них же), або ж і безкоштовно, але до них постійно звертатись потрібно.
Тому, зазвичай ставлять пару сигналок, одни з яких аякс для камер, датчиків і т.д.
Знову ж. Дивлячись який ландшафт загроз. Якщо сигналізація від тих, хто проникає з метою крадіжки, то аякс підійде. Якщо ж проникнення з іншою метою - я б не радив покладатись виключно на аякс.
Я б не покладався виключно на основний канал - езернет, якщо об"єкт - звичайна квартира, в якої безперешкодний доступ до дверей та до місця заведення кабеля езернет в квартиру, все ж 2ж буде надійніше за умови монтування антени подалі від вхідної групи і поближче до вікон.Я в таких випадках ставлю Hub2 4G, бо 2ж майже не працює, навіть зняти об'єкт з охорони, коли основний канал езернет не працює, велика затримка.Що практичніше купити- Hub2 2G, Hub2 4G, Hub 2 Plus ? Датчики руху з фотокамерами ставити не буду- є відеонагляд окремий
Наприклад щось не вкрасти, а навпаки, непомітно принести і покластиДякую. Крім крадіжки,яка ще мета проникнення в приміщення? Вибачте,можливо тупі запитання,але слава Богу не зтикався раніше з такими випадкамиЯкщо для охорони, і планується підключати на пульт охорони, то не забувайте, що Ви їм віддаєте адмінку від аяксу.Добре. Ще послухаю ваши порадиЮдумки щодо хаба- Що практичніше купити- Hub2 2G, Hub2 4G, Hub 2 Plus ? Датчики руху з фотокамерами ставити не буду- є відеонагляд окремий
Якщо плануєте ще якісь датчики/камери вішать, то окремі охоронні контори ще й бабло беруть за їх підключення (бо адмінка в них же), або ж і безкоштовно, але до них постійно звертатись потрібно.
Тому, зазвичай ставлять пару сигналок, одни з яких аякс для камер, датчиків і т.д.
Знову ж. Дивлячись який ландшафт загроз. Якщо сигналізація від тих, хто проникає з метою крадіжки, то аякс підійде. Якщо ж проникнення з іншою метою - я б не радив покладатись виключно на аякс.
Чим надійніше? Дані там вже майже не ходять, навіть на IOT тарифах. Навіть GPS-трекер довелось брати із підтримкою LTE. Тим більше, що хаб з LTE підтримує і 2G, якщо сигналу не буде.2ж буде надійніше
Та яка різниця, датчики все одно спрацюють на злодія, виносити він буде, чи заносити..))Наприклад щось не вкрасти, а навпаки, непомітно принести і покласти![]()
Ті, "що заносять", інші. Зазвичай підготовка інша.виносити він буде, чи заносити..))
Тут вже залежить від об'єкта, як далеко чергує патруль тієї компанії, у якій плануєш замовити послугу. Наскільки ти на зв'язу і зможеш зреагувати на тривогу. Якщо це багатоквартирний будинок із черговим / охороною, то можна після тривоги набрати охорону (сусідів) і попросити перевірити. Якщо це промзона якась, то просити там нема кого, надія на охоронну службу.Платиш 300-500 грн, гарантіїї ніякої. Без Пульта- надія тільки на себе
Це коли система буде ввімкнута.Та яка різниця, датчики все одно спрацюють на злодія, виносити він буде, чи заносити..))Наприклад щось не вкрасти, а навпаки, непомітно принести і покласти![]()
Звісно. Система увімкнута, двері зачинені. Якщо ти про місця загального користування, де можуть залишити небезпечний предмет - то це не Аяксу робота, а відеокамер зі смарт-функціями, є що таке вміють.коли система буде ввімкнута.