студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
чтобы орало снаружи, то уличную однозначно нужно будет брать
А якщо заживити її додатково 12В, то орати буде на три квартали. Якщо таку поставити всередині на повну потужність - то злодій (якщо він не інвалід на вуха) - просто не зможе там знаходитись))

PS: претензія до Аякс - отвір для додаткового живлення streetsiren дуже замалий, доводиться шукати тоненькі дротики, або розсверлювати. Не продумано. Має входити 2*0,25, а не лізе.

Місто
Чернігів
Купляти Аякс немає різниці в кого чи є адекватні фірми ,можливо і зі знижкою продадуть?

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Kayano, якщо замовляєш у охоронної компанії, то можуть бути шикарні знижки, але, звісно, вони своє відіб'ють договіром та абонплатою. Можливо десь і продадуть, але треба домовлятись, шукай.

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Germany
Kayano, на Ajax зараз дуже маленькі зазори, тому, заробітку майже немає.

Краще купувати своє, щоб належало тобі.

Місто
Чернігів
Добре. Ще послухаю ваши порадиЮдумки щодо хаба- Що практичніше купити- Hub2 2G, Hub2 4G, Hub 2 Plus ? Датчики руху з фотокамерами ставити не буду- є відеонагляд окремий
Post automatically merged:

Можливо хтось має досвід- безпровідна сігналізація Ajax чи безпровідна Tiras ?
Дивлячись для чого.
дакую за відповідь. Але для чого має бути сігналізація-для охорони

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Що практичніше купити- Hub2 2G, Hub2 4G, Hub 2 Plus ? Датчики руху з фотокамерами ставити не буду- є відеонагляд окремий
Я в таких випадках ставлю Hub2 4G, бо 2ж майже не працює, навіть зняти об'єкт з охорони, коли основний канал езернет не працює, велика затримка.

Місто
Киев
Добре. Ще послухаю ваши порадиЮдумки щодо хаба- Що практичніше купити- Hub2 2G, Hub2 4G, Hub 2 Plus ? Датчики руху з фотокамерами ставити не буду- є відеонагляд окремий

Дивлячись для чого.
Якщо для охорони, і планується підключати на пульт охорони, то не забувайте, що Ви їм віддаєте адмінку від аяксу.
Якщо плануєте ще якісь датчики/камери вішать, то окремі охоронні контори ще й бабло беруть за їх підключення (бо адмінка в них же), або ж і безкоштовно, але до них постійно звертатись потрібно.
Тому, зазвичай ставлять пару сигналок, одни з яких аякс для камер, датчиків і т.д.

Знову ж. Дивлячись який ландшафт загроз. Якщо сигналізація від тих, хто проникає з метою крадіжки, то аякс підійде. Якщо ж проникнення з іншою метою - я б не радив покладатись виключно на аякс.

Що практичніше купити- Hub2 2G, Hub2 4G, Hub 2 Plus ? Датчики руху з фотокамерами ставити не буду- є відеонагляд окремий
Я в таких випадках ставлю Hub2 4G, бо 2ж майже не працює, навіть зняти об'єкт з охорони, коли основний канал езернет не працює, велика затримка.
Я б не покладався виключно на основний канал - езернет, якщо об"єкт - звичайна квартира, в якої безперешкодний доступ до дверей та до місця заведення кабеля езернет в квартиру, все ж 2ж буде надійніше за умови монтування антени подалі від вхідної групи і поближче до вікон.

Останнє редагування:
Місто
Чернігів

Дивлячись для чого.
Якщо для охорони, і планується підключати на пульт охорони, то не забувайте, що Ви їм віддаєте адмінку від аяксу.
Якщо плануєте ще якісь датчики/камери вішать, то окремі охоронні контори ще й бабло беруть за їх підключення (бо адмінка в них же), або ж і безкоштовно, але до них постійно звертатись потрібно.
Тому, зазвичай ставлять пару сигналок, одни з яких аякс для камер, датчиків і т.д.

Знову ж. Дивлячись який ландшафт загроз. Якщо сигналізація від тих, хто проникає з метою крадіжки, то аякс підійде. Якщо ж проникнення з іншою метою - я б не радив покладатись виключно на аякс.

Я б не покладався виключно на основний канал - езернет, якщо об"єкт - звичайна квартира, в якої безперешкодний доступ до дверей та до місця заведення кабеля езернет в квартиру, все ж 2ж буде надійніше за умови монтування антени подалі від вхідної групи і поближче до вікон.
Дякую. Крім крадіжки,яка ще мета проникнення в приміщення? Вибачте,можливо тупі запитання,але слава Богу не зтикався раніше з такими випадками

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Наприклад, встановлення прослушки.

Місто
Киев
Оверквотинг

Дивлячись для чого.

Дякую. Крім крадіжки,яка ще мета проникнення в приміщення? Вибачте,можливо тупі запитання,але слава Богу не зтикався раніше з такими випадками
Наприклад щось не вкрасти, а навпаки, непомітно принести і покласти;)

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
2ж буде надійніше
Чим надійніше? Дані там вже майже не ходять, навіть на IOT тарифах. Навіть GPS-трекер довелось брати із підтримкою LTE. Тим більше, що хаб з LTE підтримує і 2G, якщо сигналу не буде.

Наприклад щось не вкрасти, а навпаки, непомітно принести і покласти;)
Та яка різниця, датчики все одно спрацюють на злодія, виносити він буде, чи заносити..))

Місто
Хмельницький
виносити він буде, чи заносити..))
Ті, "що заносять", інші. Зазвичай підготовка інша.
Є ще ті, що і не заносять, і не крадії. Проникнення для огляду з метою планування наступних дій. Проникнення для спілкування з господарями/мешканцями, що такого спілкування не бажають. Ще можна варіантів накидати.

Місто
Чернігів
Багато часу розмірковую над питанням - Сігналка з постановою на пульт чи Сігналка з оповіщенням на телефон? Начебто Пульт надійніше,але можливо це самообман? Платиш 300-500 грн, гарантіїї ніякої. Без Пульта- надія тільки на себе

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
alibob, ти переводиш питання простого і надійного захисту приміщення від крадіжки - в трилер про Джеймса Бонда - аби поговорити?))

Платиш 300-500 грн, гарантіїї ніякої. Без Пульта- надія тільки на себе
Тут вже залежить від об'єкта, як далеко чергує патруль тієї компанії, у якій плануєш замовити послугу. Наскільки ти на зв'язу і зможеш зреагувати на тривогу. Якщо це багатоквартирний будинок із черговим / охороною, то можна після тривоги набрати охорону (сусідів) і попросити перевірити. Якщо це промзона якась, то просити там нема кого, надія на охоронну службу.

Останнє редагування:
Місто
Киев

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
коли система буде ввімкнута.
Звісно. Система увімкнута, двері зачинені. Якщо ти про місця загального користування, де можуть залишити небезпечний предмет - то це не Аяксу робота, а відеокамер зі смарт-функціями, є що таке вміють.

Зверху