com

Місто
Львів
Причина: чат-боти
Останнє редагування модератором:
Місто
Бровари
stech, ідеться про те: маєте відповідь - напишіть. Не маєте - мовчіть. У людини в потребі і без вас погані новини.
Згідно чинного тарифу - ситуація не зрозуміла, бо у самому тп відсотки не прописали. Ну хоч відсотки за овердрафт прописали через 2 роки після моєї скарги...
Так що кредитний комітет досі є за що підвішувати за яйця.

Останнє редагування:

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Px 6, Sg S23
stech, слухай, членькінь КВК, я задав конкретне запитання. Згадай як я на твої питання відповідав по наповненню та якістю цього ж наповнення? І уважно прочитай відповідь idea, під номером 2161, щодо озвучення відсотків самою банкою.

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Px 6, Sg S23
MASolomko,
тобто ті "відповіді" можна зарахувати як такі, які відповідають вимогам спільноти? Якщо так, то я попрошу вибачення у людини, яка дала доречну відповідь та подякую за розкриття теми. Це не образа форумчанина, а відповідь на бездіяльність, бо я нормальною мовою описав стан речей, які передбачають точну відповідь, а не те що він "видав".

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Перемедон, я адресовал это всем, не указывал адресата(ов).
Один начнёт, другой продолжит и "система" выйдет из равновесия... Просто попросил вовремя остановиться.э, чтобы предупредить.
Надеюсь на понимание.

Місто
Рубежное
Телефон
Samsung Galaxy A30
Як саме дешевше перекинути кеш з ощаду на монобанк?
Найдешевше – зняти гроші і покласти їх через термінал Айбокс (без комісії) або Приват (з компенсацією комісії на рахунок кешбеку)

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

Антимонопольний комітет у п'ятницю, 31 грудня, виписав Ощадбанку штраф на пів мільйона гривень за нав'язування платних SMS власникам "Картки киянина".

На сайті АМКУ повідомляється, що з червня 2016 року по грудень 2021 року умовою отримання "Картки киянина" є обов'язкове підключення платної послуги SMS-інформування. Крім того, вона автоматично активувалась під час реєстрації карток в інтернет-банкінгу "Ощад 24/7".

"Оскільки АТ «Ощадбанк» був єдиним банком-учасником проєкту «Муніципальна картка «Картка киянина», власники відповідних карток змушені були погоджуватися на його умови та зазнавали фінансових витрат", - вважає АМКУ.

Комітет вирішив, що Ощадбанк зловживав своїм монопольним становищем та заслуговує на штраф у розмірі 503,6 тис. гривень.

Ощадбанк уже припинив порушення, не заперечував факт його вчинення та співпрацював із комітетом під час розгляду справи.

Місто
Lutsk
Сего дня обнаружилось, что ввели лимит на снятие с карт в банкомете в 10 000 грн. В прошлом месяце було без проблем. Придется перенастраивать

Місто
Бровари
Щойно налаштував через фб-чат-бот інформування про операції на імейл за карткою у "моєму рахункові". Написали, що безкоштовно. Без оновлення застосунку.
MASolomko Ви колись питали про це.
Підтвердне мило про активацію не надіслали.
Також можна активувати/змінити канал щодо інформацій про зміну тарифа.
Підказка при активації: потрібно обирати: мої рахунки - картка - останні 4 цифри картки - налаштування - повідомлення - операції...

Останнє редагування:

abx

Місто
Сіверськ -> Кам'янське
Телефон
Samsung M21
Щойно налаштував через фб-чат-бот інформування про операції на імейл за карткою у "моєму рахункові". Написали, що безкоштовно.
Активація Push-інформування теж безкоштовна. Але це ще не означає, що плату за СМС-інформування відключено. Хоча так, в застосунку смс відключилося. Зачекаємо на 25 січня.
В телеграм-боті також можна налаштувати інформування

Причина: Допінфа
Останнє редагування:
Місто
Бровари
Активація Push-інформування теж безкоштовна. Але це ще не означає, що плату за СМС-інформування відключено
Так у мене воно було відключене. І досі таке.
Читайте відповідний пункт оновлених тарифів, або мої попередні повідомлення.

Пис.пис. працює добре, смс на мило приходять.

Останнє редагування:
Місто
Бровари
Ох! Хотів написати у темі гоголь пий, та не вийшло, історія має продовження.
- якогось лисого, у гоголь пий основною стала картка за тарифом Мій рахунок, на якій не було грошей. З першою невдалою операцією я не звернув уваги на це, а після другої - довелось лізти у лаштунки та міняти основну картку. Але! тарифи ощаду наздогнали мене швидше. Йдеться про комісію 3 грн за другий запит на добу, що перевищує залишок коштів.
Про мінус на рахунку я зрозумів лише сьогодні (операції були учора), коли випадково зайшов у ощад247 щось глянути. Падлюча система ощб так і не сповістила про овер, як і в більшості банків.
Першою думкою було закрити овер переказом з карти на карту. Але баланс то зміниться, а от проводка піде іншим днем.
Другою, вирішив відправити сеп, подумав, оскільки система 23/7, то проведуть сеп сьогодні. Півтори години очікування - гррші надійшли. Але дивіться деталі ПРОВЕДЕНОЇ операції у знімку (сьогодні 15.01).
Для таких забудьків як я: вихід бачу або закривати рахунки, або тримати 3 грн на рахунку для непередбачуваних витрат. Хоча це звісно, копійки.

Вкладення

• SmartSelect_20220115-192327_oschad24.jpg
    SmartSelect_20220115-192327_oschad24.jpg
    56.5 КБ · Перегляди: 62
Зверху