com

Заблокирован
Місто
Львів
Причина: чат-боти
Останнє редагування модератором:
Місто
Дніпро
Заметил в приложении Ощад 24, появился пункт. "Анкета плановой идентификации". Кто то её проходил уже?
У додатку висвітилась необхідність оновити дані, після заповнення анкети, на останньому етапі видає помилку)
Підтримка каже, що "функціонал технічно не реалізовано"
1736892589899.png
Цікаво, чи це тоді у ощада були якісь проблеми чи дійсно зараз вже "технічно дореалізували"))
Але вийшло актуалізувати анкету через Мобільний Ощад

• Like
Реакції: moby
Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
в приложении Ощад 24, появился пункт. "Анкета плановой идентификации". Кто то её проходил уже?
зачем самому вдруг проявлять эту инициативу?
А чому б ні? Десь місяців зо три тому пройшов цю процедуру миттєво і безболісно – ніяких негативних наслідків відтоді не помічено.
P.S. Між іншим, у минулий четвер Райфф зажадав актуалізацію даних і до завершення процедури відчутно обмежив функціонал своїх застосунків. Отут вже несподівано для мене уперлися в проблему – до вересня 24-го я був ФОПом, закрився наприкінці серпня, але в Райффі й досі зафіксований у статусі ФОП (бізнес-рахунків в них ніколи не мав, але й не приховував, звісно). І от вже майже тиждень процес гальмує... намагався вирішити питання дистанційно: 2 рази їм сам телефонував і ще двічі – вони мені, загалом десь з годину спілкувався з кількома операторами/менагерами, перемикали з відділу на відділ, усі хором запевняли, що ось-ось все пофікситься, тільки трішечки зачекайте... але віз і нині там... напевно, треба таки чимчикувати до свого відділення і комусь щось натовкти для прискорення руху. Отакий "розважальний" квест неочікувано стався.

Зверху