com

Заблокований
Місто
Львів
Причина: чат-боти
Останнє редагування модератором:
Місто
Poland
iamtable, а як пройшло погашення кредитного ліміту, саме усе погасилось?

Місто
Харьков
iamtable, а як пройшло погашення кредитного ліміту, саме усе погасилось?
Это не лимит, это классический кредит, для погашения которого я загоняю деньги на расчетный счёт: либо напрямую, либо через карту.

• Like
Реакції: idea
Місто
Одеса
В тарифе «Мій комфорт» -> «Моя картка» предлагается на ряду с Mastercard и Visa также оформить карту Простір с NFC. Решил ради эксперимента (ну и не помешает, я не клиент этого банка) оформить такую. Поскольку раньше в тарифе этой карты вроде не было, и чтобы зря не идти в отделение где её может не быть в наличии, позвонил в разные отделения банка, спросил про эту карту. Все не в курсе, везде говорят, что это только для переселенцев и пенсионеров и «Простір» вот просто так нельзя оформить. На утверждение, что «Простір» есть в тарифе «Моя картка», как один говорят, что у них такого нет и ничего не знают. Вот так вот гос. банк саботирует работу гос. платёжной системы.C79FA6D4-19C2-4EA8-943E-56409130BBA1.png

• Like
Реакції: drmz
Місто
Poland
Toliban, пишіть скаргу через НБУ, може звернуть на це увагу. Проте:
1) На сайті пропозиції карти такого вибору нема.
2) де ви узяли безконтакт, якщо написано просто "простір" (так що це ще не факт, що він буде у даній карті).
3. Даний тариф включає у себе видачу безкоштовної, не іменної, миттєвої карти. Певно, простір такі не виробляє, а клієнтові видають те, що лежить у відділенні (за прикладом привату). Тож певно простір ви можете замовити як додаткову карту, або як перевипуск основної (тут теж не факт).

• Like
Реакції: drmz
Місто
Одеса
Toliban, пишіть скаргу через НБУ, може звернуть на це увагу. Проте:
1) На сайті пропозиції карти такого вибору нема.
2) де ви узяли безконтакт, якщо написано просто "простір" (так що це ще не факт, що він буде у даній карті).
3. Даний тариф включає у себе видачу безкоштовної, не іменної, миттєвої карти. Певно, простір такі не виробляє, а клієнтові видають те, що лежить у відділенні (за прикладом привату). Тож певно простір ви можете замовити як додаткову карту, або як перевипуск основної (тут теж не факт).

Тариф «МОЯ КАРТКА»
П.3.1 «Основна картка» - ПРОСТІР
П.3.2 «Картка з CHIP з Contactless/PayWave” - стоїть знак «+»

• Like

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Вчера какой-то сбой был вечером, в магазе у дома ощадовский терминал повесил компьютер, в укрпочте тоже так же. В первом случае выручила наличка, во втором случае так долго пришлось уговаривать за наличку, как будто я просил рецептурный препарат продать в аптеке за красивые глазки. Диджитализация.

tw-r

Заблокований
Місто
ЗСУ
Телефон
SMSNG S23U, Poco M5s
Інсайдерська інфа. Ощадбанк масово оновлюватиме термінали для прийому нових купюр 20,50,200,1000. До 15.10 має бути оновлено 100% терміналів.

• Wow
Місто
Poland
Що, без мене ніяк? 🤗
З 1.10 відбулась всім відома зміна тарифів. Я уже й на 1.11 подивився ще новіші... Різниці між ними не помітив.
В плані входу і виходу кардинально нічого не змінилось. Вхідні перекази лишились безкоштовними , особливо це радує щодо соціальних карток. Також за обома основними тарифами сеп до 5000 безкоштовний.
Знову з'явилась плата на перекази між моєю картою і моїм рахунком і цією білібердою про різні РУ, але то таке. Більш детально про "вхід" далі:
1) у загальних тарифах:
"Безготівкове зарахування коштів, які надійшли від відправника за допомогою систем грошових переказів, з якими співпрацює АТ ""Ощадбанк"", через ОЩАД 24/7 на власні рахунки, відкриті у Банку (послуга надається за умови, що валюта рахунку відповідає валюті отримання переказу)"
2) також про готівкове поповнення:
- з використанням картки через POS-термінал, банкомати, ІПТ Банку
3) у моєму комфорті (у т.ч. моя карта):
"Зарахування на рахунок безготівкових та готівкових коштів у валюті рахунку, зарахування готівкових коштів з використанням картки:
- в ІПТ/АТМ (з депозитним модулем) банку (для рахунків, відкритих у гривні),
- в касі банку через POS-термінал "
4) у моєму рахунку, тобто пенсійні і решта:
Зарахування на рахунок безготівкових коштів у валюті рахунку - не тарифікується.

Місто
Харьков
Знову з'явилась плата на перекази між моєю картою і моїм рахунком і цією білібердою про різні РУ, але то таке.
А вот мне это актуально, так как для закрытия кредита как раз перебрасывал с карты на р/с кредита.
Выходит, теперь нужно кидать напрямую на р/с?

апд: только что перекинул с карты на счёт 15 грн, «операція не тарифікується», как и раньше.

Місто
Poland
iamtable, я писав про перекази між різними тарифами карток, а ви про переказ на поточний рахунок. Це інше.

Місто
Poland
Мимоходом, ну всі ж боялися платного входу на соц. картки, (як було колись) цього не сталося. Нема ж розрізнення на вхід по сеп і вхід по п2п, вони обидва або платні, або ні. У даному випадку безкоштовно в обох згаданих тарифах. Чи скасували вони тимчасове блокування 1% при вході, не в курсі.
Post automatically merged:

Найголовніше, що сталось прикрого, з моєї картки (тп мій комфорт) знов зняття у банкоматах платне.

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Що, без мене ніяк? 🤗
З 1.10 відбулась всім відома зміна тарифів. Я уже й на 1.11 подивився ще новіші... Різниці між ними не помітив.
В плані входу і виходу кардинально нічого не змінилось. Вхідні перекази лишились безкоштовними , особливо це радує щодо соціальних карток. Також за обома основними тарифами сеп до 5000 безкоштовний.
Знову з'явилась плата на перекази між моєю картою і моїм рахунком і цією білібердою про різні РУ, але то таке. Більш детально про "вхід" далі:
1) у загальних тарифах:
"Безготівкове зарахування коштів, які надійшли від відправника за допомогою систем грошових переказів, з якими співпрацює АТ ""Ощадбанк"", через ОЩАД 24/7 на власні рахунки, відкриті у Банку (послуга надається за умови, що валюта рахунку відповідає валюті отримання переказу)"
2) також про готівкове поповнення:
- з використанням картки через POS-термінал, банкомати, ІПТ Банку
3) у моєму комфорті (у т.ч. моя карта):
"Зарахування на рахунок безготівкових та готівкових коштів у валюті рахунку, зарахування готівкових коштів з використанням картки:
- в ІПТ/АТМ (з депозитним модулем) банку (для рахунків, відкритих у гривні),
- в касі банку через POS-термінал "
4) у моєму рахунку, тобто пенсійні і решта:
Зарахування на рахунок безготівкових коштів у валюті рахунку - не тарифікується.
Дякуєм дуже!

• Love
Місто
Львів
Телефон
Redmi 9
Шановний клієнте, змінилися тарифи на зняття готівки за всіма картками Ощаду: bit.ly/taryfy_kartky
Відтепер можна зняти без комісії із зарплатної картки до 30000 грн/міс у всіх банкоматах в Україні!
Користуйтесь картками без зайвих комісій: bit.ly/porady_kartky

Місто
Poland
звісно піарщикам треба по рукам надавати, за такі повідомлення, змішали усе до купи, чим можуть змінити ракурс сприйняття інформації споживачем.
Та ще й запізнілі на кілька місяців, бо:
1)
Шановний клієнте, змінилися тарифи на зняття готівки за всіма картками Ощаду: bit.ly/taryfy_kartky
Це могли написати до 1 числа, дня коли змінились усі тарифи, а не після.
2)
Відтепер можна зняти без комісії із зарплатної картки до 30000 грн/міс у всіх банкоматах в Україні!
А це, ще влітку, коли змінився даний тариф.

Зверху