com

Місто
Львів
Причина: чат-боти
Останнє редагування модератором:

GreyCat

Консервативний новатор
Місто
м. Одеса, UA
Телефон
Samsung: A52
а вони самі картку замовили? чи яка процедура? у мене картка закінчується у березні.
Ага, зараз! Довелося ніжками топати у відділення з пашпортом і доводити що я не верблюд, то саме я. По телефону нічого добитись не вдалось. Хоч і на ГЛ телефонував, і раніше «персонального манагера» закріплювали – совок 80 років.

Причому, Голд карток уже нема, пропонували платінову з обов’язковими платежами в 5 кгрн в місяць, інакше знімуть 300 грн за обслуговування – мені таке нецікаво. Погодився на картку без понтів. Добое хоч з безконтактним чіпом і дейлом.
Строк дії старої також 3/22.

GreyCat

Консервативний новатор
Місто
м. Одеса, UA
Телефон
Samsung: A52
Кілька років тому вже був негативний досвід, коли на ГЛ пообіцяли перевипуск картки, а по факту зо два тижні її (пластику) довелося чекати. А це з/п проєкт, втікти від ОБ трохи проблемно. Так що тепер я сам піклуюсь про свої інтереси. І підстраховуюсь/користуюсь картками інших банків. Тому і ці примусові 5 кгрн відслідковувати не бажаю.

Місто
Бровари
GreyCat, вони не обов'язкові. При виконанні цих умов з вас не спишуть абонплату за дорогу карту. Але усе правильно зробили.
Хоча на форумі є тема: що працівник має право зміни банку.

Місто
Київ та околиці
Не можу зайти до онлайн-банкінгу, ні веб версія, ні додаток не пускають. Можливо хтось щось знає? Дякую.

viccy

Читатель
Місто
Кропивницкий
Подскажите неофиту с КДВ, можно ли безболезненно отключить смс информирование в приложении?

viccy

Читатель
Місто
Кропивницкий
Подскажите неофиту с КДВ, можно ли безболезненно отключить смс информирование в приложении?
Ви помилились гілкою - тут ощадбанк, а не приват.
Та я Ощад КДВ й маю на увазі. Якщо смс-інформування вимкнути в додатку, це якось негативно відгукнеться на користуванні?

viccy

Читатель
Місто
Кропивницкий
viccy, можна все. патамуша такой карты нет
а нет карты- нет проблем
Может, я её не так назвал, но это карта для получения стипендии, зарплатный счет (студенческий билет). Снимает 10 гривен за информирование.

Місто
Бровари
viccy, можна все. патамуша такой карты нет
а нет карты- нет проблем
Может, я её не так назвал, но это карта для получения стипендии, зарплатный счет (студенческий билет). Снимает 10 гривен за информирование.
Ви можете замінити інформування на інформування імейл або на пуші. Зверніться до оператора або у чат-бот.
Усе це обговорювалось не так давно у цій гілці.
Негативу не спостерігається, на 3дс це не впливає.

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Px 6, Sg S23
idea, з міркувань безпеки смс-інформування не може бути відключене за вашою карткою. І зняло ще 10 за корисну інформацію. Капець студентів безпощадно стриже.
Це де таке написане?
у мене приміром)))

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
А схема позбутися платного інформування, з відкриттям "мій комфорт", вже не працює?

Місто
Бровари
idea, з міркувань безпеки смс-інформування не може бути відключене за вашою карткою. І зняло ще 10 за корисну інформацію. Капець студентів безпощадно стриже.
Це де таке написане?
у мене приміром)))
Він це прочитав на екрані Твого телефону?

Зверху