com

Заблокований
Місто
Львів
Причина: чат-боти
Останнє редагування модератором:

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Навіть якщо таке й є, то якого х... мене запрошувати зранку у відділення для оформлення кредитної картки?
Людський фактор. Телефонували і зустрічали в банку вас різні люди?
Та сама. Сама зізналася. Я ж кажу - розраховувала впарити кредит готівкою.

Місто
Запорожье
Оформил у них зарплатную карту, а они снимают по 25грн за обслуживание. С старой стипендиальной такого небыло, в поддержке ниче не знают как обычно (

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Shinime, СМС та Viber інформування? А ще по РКО вони пишуть "відповідно до тарифних пакетів, на умовах яких обслуговуються фізичні особи в рамках зарплатних проектів". Треба дивитися на проект.

Місто
Запорожье
Openpharmacist, информирование то отдельно ещё 10грн, а это именно пишет как card fee monthly. Не ожидал дакой подставы от них с кучей проектов с кучей условий

Місто
Львів
информирование то отдельно ещё 10грн
Це інформування взагалі чистий розвід. Більш як рік тому відключив його родичці, але смс про надходження пенсії і надалі продовжують приходити.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Оформил у них зарплатную карту, а они снимают по 25грн за обслуживание.
В пакете я такого размера комиссии не вижу, очень похоже на страховку "Страхування платіжних карток від шахрайства" -- базовая такса как раз 25 грн/месяц.
оно не подключится автоматом

Місто
Днепр
Оформил у них зарплатную карту, а они снимают по 25грн за обслуживание. С старой стипендиальной такого небыло, в поддержке ниче не знают как обычно (
Может надо тратить 1000 грн. в месяц.

Зверху