com

Заблокований
Місто
Львів
Причина: чат-боти
Останнє редагування модератором:
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Дуже оригінальну комісію запровадив Ощадбанк. При спробі зняти у банкоматі або розплатитися у торговій точці на суму більшу, ніж залишок на картковому рахунку, банк знімає комісію у розмірі 3 грн.

При цьому жодних попереджень про те, що буде списано таку комісію, звісно, не видається. І скільки буде подібних спроб, стільки разів ця комісія зніматиметься. У банку цю комісію назвали «комісія при обробці авторизованого запиту на суму, що перевищує доступний залишок».
Це дійсно так і є?

Set

Місто
Хмельницкий
Дуже оригінальну комісію запровадив Ощадбанк. При спробі зняти у банкоматі або розплатитися у торговій точці на суму більшу, ніж залишок на картковому рахунку, банк знімає комісію у розмірі 3 грн.

При цьому жодних попереджень про те, що буде списано таку комісію, звісно, не видається. І скільки буде подібних спроб, стільки разів ця комісія зніматиметься. У банку цю комісію назвали «комісія при обробці авторизованого запиту на суму, що перевищує доступний залишок».
Це дійсно так і є?
c добрым утром

• Like
Реакції: fnm
Місто
Львів
З Ощаду вже хтось подавав заявку на вовину тисячу?
Сьогодні спробував мамі подати, але не зміг авторизуватися в Дії ані через підтвердження bank ID в додатку Ощаду, ані через ввід номеру карти з подальшим підтвердженням через смс на її фінансовий номер.
Кожного разу вискакує таке:
Screenshot_20251116_145833~2.jpg

Після дозвону до живого оператору банку ним було повідомлено що то "в Дії зараз проблеми" спробуйте авторизуватися там за кілька днів, а у нас з прив'язкою вашого фінансового номеру все гуд".

Місто
Київ
Сегодня одному пенсу оформил через Ощад легко, а его жене не получилось. Выскакивает точно такое же идиотское сообщение, что нет финномера. Единственное, грешу на то, что мужику я неделю назад в Ощаде24 обновил данные, как того просила приложуха, а вот у его жены приложуха не возмущалась. Обновил и у жены, буду пробовать через пару дней, может к тому времени и Дию попустит. Все-таки первые 3 ляма самых активных граждан уже зарегились, дальше будет легче.

Місто
Львів
Я дані мамі обновив десь літом.
Грішу на те, що в її картці в серпні вийшов термін дії, який всім продовжили до кінця року.
Цікаво що після того неможливо авторизуватися в банкоматі безконтактно, треба тільки вставляти.

Місто
Хмельницький
Помню, что когда-то операторм не говорил, что для пользования Ощад 24/7 нужно обязательно подключить СМС-банкинг. Иначе зарегистрироваться там не получится. Не знаю как сейчас, но пару дней назад поотключал в приложении СМС-ки на всех картах. Толку от них мало, только плату взымают.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Помню, что когда-то операторм не говорил, что для пользования Ощад 24/7 нужно обязательно подключить СМС-банкинг. Иначе зарегистрироваться там не получится. Не знаю как сейчас, но пару дней назад поотключал в приложении СМС-ки на всех картах. Толку от них мало, только плату взымают.
Вже роки три як відключив. Правда, після скандалу з підтримкою :)

• Like
Реакції: fnm

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Такое действительно было... Правда лет 7 или 8 назад. Помню что тогда отдельно держал какой-то пакет с бесплатными смс чмсто чтобы иметь доступ в аппку и нужную карту с отключенными платными смс. Потом и тарифы поменялись ну и для наличия аппки смс информирование перестало быть обязательным. Но такой период в истории ощадовской аппки, когда без наличия активного смс информирования хотя бы по одной карте невозможно было подключиться действительно был

Місто
Львів
Сьогодні моя 87-річна мама ще раз телефонувала на гарячу лінію Ощадбанку з питанням чому не може авторизуватися в Дії з помилкою "відсутній фінансовий номер телефону... оновіть дані у своєму банку".

Відповіддю на цей раз було не "спробуйте через кілька днів", як це було у неділю, а розповіли що на неї в банку зареєстровано два номера телефонів, міського 0322... та мобільного. І що треба звернутися у найближче відділення банку щоб вони там у себе викреслили номер стаціонарного, давши їй стаціонарний номер того відділення.

При цьому в її додатку Ощада в розділі з персональною інформацією я бачу лише її мобільний і жодної згадки про стаціонарний.

Задзвонила туди і їй сказали що видалити той номер з бази вони можуть лише за умови її фізичної присутності у відділенні.
І оскільки мама вже не в змозі пройтися навіть до моєї машини щоб завіз, то подумки вже попрощалася з тією тисячкою.

У кого які думки, че схоже на правду про стаціонарний номер в базі, що заважає авторизуватися у Дії? Бо мені скидається на якийсь недолугий розвод. Бо яким же тоді чином я минулого року без найменших проблем оформив їй через Дію тисячу у тому самому Ощаді?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
magodzec, як на мене, Ощад -- це не той банк, в якому слід обслуговуватися пенсіонеру, який не може відвідати відділення банку. Також такому клієнту слід мати ID-картку, щоб можна було у подальшому користуватися Дія.Підписом.

А так пробуйте оформити виплату через Укрпошту чи стати дистанційно клієнтом іншого банку.

Місто
Львів
як на мене, Ощад -- це не той банк, в якому слід обслуговуватися пенсіонеру
Погоджуюся. Років 5 тому, коли ще якось до машини дійшла б, агітував її перевестися на Приват, але тоді ковід перешкодив.

Як 87-річній пенсіонерці з паспортом-книжкою дистанційно відкрити рахунок у Приваті - не уявляю, а любий їй не знайомий забракує відразу.

А через веб-версію Дії ніхто не пробував реєструватися на тисячу?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Як 87-річній пенсіонерці з паспортом-книжкою дистанційно відкрити рахунок у Приваті - не уявляю
Приват затребує біометричний документ. Тому шукай банк, в якому можна стати клієнтом через відео-чат (наче Сенс тут тобі може стати в нагоді).

На порталі Дія ці заявки не приймають і для порталу треба електронний підпис.

У відділенні Ощаду спитай чи вони практикують приїзд додому до пенсіонера. Якщо так, то питання своє вирішиш.

Зверху