Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:
Місто
Киев
Останнє редагування:

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
В дин@мике,
це хто вам про поганий рейтинг розповів?)
Деваха яка выдавала картку в отделении номер 40 Киев, я сидел у неё 40 минут, 2 раза фоткали меня с паспортом в руках
Пришлось ей рассказать все о себе )
То вы зря пошли сразу в банк,:feel: проще было онлайн, и когда уже получили виртуальную карту с лимитом, если нужнен пластик идти в банк, и то б возможно спросили,а зачем вам пластик))

Останнє редагування:
Місто
Киев
Та я в шоке с этой все можу, перевод с кредитных или живых 2,99% , снятие денег так же, дичь какая-то, лучше жить за свои

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Місто
Харьков
Та я в шоке с этой все можу, перевод с кредитных или живых 2,99% , снятие денег так же, дичь какая-то, лучше жить за свои
А не нужно снимать и переводить кредитные деньги, ими нужно платить везде где только можно, включая комуналку и получать кэшбек, а свои держать на мани боксе и получать доход, а в конце месяца гасить задолженность и все без процентов за использование кредитного лемита

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
В других банках снятие-перевод кредитных денег стоят 4% от суммы. У СЕНСа и вовсе 4%+20 грн (т.е. с 1000 грн комис будет 60 грн - 6%)
А тут ПУМБ всего лишь 3% хочет. Это не самый худший вариант.
Ну и как уже заметили - кредитка больше для торговых операций и оплаты в инете подходит.

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Eindhoven, The Netherlands
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
За снятие не проверял честно , так оператор в чате сказал, а насчёт переводов то шо свои шо кредитные 2,99 % по любому проверено
Свои переводит без комиссии, если руками вводить в сервисе исходящую карту.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Замовляю всеМожу в додатку, кидає на дію, підписую, кидає на додаток, а в додатку знову на дію ((
Як розімкнути це коло? Від дії, правда, прийшло попередження що банк перевірив мою кред історію. То може картка вже "в процесі" і треба просто почекати?

Місто
Киев
За снятие не проверял честно , так оператор в чате сказал, а насчёт переводов то шо свои шо кредитные 2,99 % по любому проверено
Свои переводит без комиссии, если руками вводить в сервисе исходящую карту.
Научите

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Roman_UA, ДіЯ - примхлива дівка , буває носом воротить.
Зателефонували з ПУМБ вчора ввечері і запитали, які труднощі виникли при оформлені картки? :)
Сказали, що Дія глючить і спробувати сьогодні. Але сьогодні те саме. При чому з двох телефонів. Не думаю, що дія винна, бо вона перекидає в додаток і нічого не відбувається вже в додатку. А запит на кред історію підтверджує мою здогадку про те, що підпис документів все ж відбувається коректно)
Post automatically merged:

Ще вона говорила, що проблема може бути в тому, що я в банку оформлений на паспорт-книжку, а зараз намагаюсь оформитись на закордонний.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Ще вона говорила, що проблема може бути в тому, що я в банку оформлений на паспорт-книжку, а зараз намагаюсь оформитись на закордонний.
Котиха правду каже, в мене була така ж ситуація.

Зверху