Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:
Місто
Чернигов
Зараз зробив спробу переказати кредитні кошти в застосунку "ПУМБ online" з кредитної картки "всеМОЖУ" й комісія показує 0,00 ₴. Хоча за тарифами картки буде комісія. Тому є вірогідність, що комісія відобразиться після проведення операції по рахунку
Ви переказували на карту іншого банку? Чи на карту Пумб? Вчора, випадково, с Всеможу на Всекарту полетіло 250 грн (кредитних). Комісії поки немає. Не знаю, правда, як проводки по вихідним тут роблять.

Місто
Київ
Карту "всеможу" можна замінити зараз безкоштовно, якщо термін закінчується наступного місяця, т.к. вона на терміналах раз у раз не працює? Зараз її перевипускають взагалі ще?
Дякую.

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2
Карту "всеможу" можна замінити зараз безкоштовно
На початку листопада після закінчення терміну діі картки безкоштовно поміняли картку, була Віза стала Мастер. Маю ще другу ВсеКарту.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Карту "всеможу" можна замінити зараз безкоштовно
На початку листопада після закінчення терміну діі картки безкоштовно поміняли картку, була Віза стала Мастер. Маю ще другу ВсеКарту.
А як там брати додаткову, що несе золоті яйця? Бо теж у січні закінчиться. Хочу поки є можливість зайти оформити.

Місто
Київ
Тарифи на всеможу зараз де знаходяться на сайті? Не можу знайти.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Місто
Київ
Тарифи на всеможу зараз де знаходяться на сайті? Не можу знайти.
Как и всегда, в приложении 4 к ДКБО
Спасибо!
Вот только о перевыпуске основной карты (как по сроку так и вообще) информации и не нашла.
Все про допки и прочее...:confused:

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
kopek Как я понял, перевыпуск основной карты по истечении срока действия - бесплатно.
Всё остальное - 150 грн.
Куда входит и преждевременный перевыпуск (в том числе утеря/кража или "зажевал банкомат"), и выпуск дополнительной карты.
Жаль, что ПУМБ за эти 150 грн не даёт (как по аналогии с депозитом "Вдячний") четвёртую категорию кэшбэка :cool:

Місто
Київ
Sanyok77, Где именно про преждевременный выпуск и прочее Вы нашли информацию по всеможу?
В указанном ДКБО выше, информации про "150" не находит во всем документе.

В ДКБО есть информация на 86 стр. в разделе "Тарифи по випуску і обслуговуванню платіжних карток" о выпуске одной бесплатной допке
"Випуск та обслуговування однієї додаткової платіжної картки" - входящей в пакет, видимо бесплатно.
Как бы все.

Ладно, будем выяснять у старших теток.

Останнє редагування:
Місто
Хмельницький
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
alibob Мені підтримка запевнила, що з наступного місяця і на один місяць,а якщо повезе - то й на 2.
Що це значить: я відкрив депозит "Вдячний" 18.11.2023 і в грудні буде додаткова категорія к/б.
А може бути так, що ця додаткова категорія буде також і в січні. Типу то їх алгоритм так дає: комусь на 1 місяць, комусь на 2 міс.
Хотілося б у ПУМБа бачити категорію "Маркетплейси" або "% на все" (раніше так todobank давав 1% на все, поки не помер).

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
alibob Мені підтримка запевнила, що з наступного місяця і на один місяць,а якщо повезе - то й на 2.
Що це значить: я відкрив депозит "Вдячний" 18.11.2023 і в грудні буде додаткова категорія к/б.
А може бути так, що ця додаткова категорія буде також і в січні. Типу то їх алгоритм так дає: комусь на 1 місяць, комусь на 2 міс.
Хотілося б у ПУМБа бачити категорію "Маркетплейси" або "% на все" (раніше так todobank давав 1% на все, поки не помер).
А почему сразу 1%. 0,5% вполне себе среднерыночное предложение, будете брать?

Місто
București-Запорожье
Для 1% "на всё" (а не только маркетплейсы) можно открыть юнекс. Но банк в последнее время как-то "не очень" себя ведёт. Но если общаться с ними "удалённо" - вполне норм

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2
перевыпуск основной карты по истечении срока действия - бесплатно.
Всё остальное - 150 грн.
Тільки но вийшов з відділення де спитав про заміну карток. Відповідь співробітника- якщо термін діі картки збіг заміна безкоштовно, якщо загубив чи заміна до терміну діі тоді 150 грн. Показав їй картки ВсеКарту та ВсеМожу.
можете не дякувати :).

Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Для 1% "на всё" (а не только маркетплейсы) можно открыть юнекс. Но банк в последнее время как-то "не очень" себя ведёт. Но если общаться с ними "удалённо" - вполне норм
Тогда уже лучше Пиреус с 2% "на всё"

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Ви переказували на карту іншого банку? Чи на карту Пумб?..
З кредитки я кредитні кошти не переказував чи не знімав, якщо це платно й не підпадає під пільговий період :)
Якщо картку обирали зі списку, то операція проходить з рахунку й зазвичай проводка протягом доби. Уводили реквізити картки, -- з картки й може проводка йти довше. У вебверсії можна побачити стан проводки цієї операції.
За можливості, я б звернувся до підтримки, щоб дізнатися щодо подальших дій.

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Зараз зробив спробу переказати кредитні кошти в застосунку "ПУМБ online" з кредитної картки "всеМОЖУ" й комісія показує 0,00 ₴. Хоча за тарифами картки буде комісія. Тому є вірогідність, що комісія відобразиться після проведення операції по рахунку
Ви переказували на карту іншого банку? Чи на карту Пумб? Вчора, випадково, с Всеможу на Всекарту полетіло 250 грн (кредитних). Комісії поки немає. Не знаю, правда, як проводки по вихідним тут роблять.
Моя дочь несколько месяцев назад попала в ситуацию аналогичную вашей. По моему совету - сразу после этого (в тот же день) вывела карту в ноль. В итоге АБСОЛЮТНО НИКАКИХ комиссий она не платила. По итогу я сделал вывод, что просто за сам факт проведения р2р в счет кредитных пумба не "жарит" (как ряд других банков). По крайней мере в случае если использование кредитных и погашение долга проведены по счету в течении одного и того же банковского дня.

Зверху