Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Вітаємо! Умови перевипуску віртуальної картки:
  • Перевипуск віртуальних карток реалізовано для дебетних та кредитних карток, відкритих в мобільному застосунку
  • Виключення: не перевипускаються віртуальні карти єПідтримка, єВідновлення, Національний кешбек.
  • Під перевипуском мається на увазі - закриття старої картки та відкриття нової з новим номером та терміном дії.
  • Перевипуск доступний за 2 місяці ДО строку закінчення терміну дії картки та ПІСЛЯ закінчення терміну дії картки.

Кнопка перевипуску знаходиться в розділі "Картки та рахунки". Біля віртуальної картки, в якої закінчується термін дії натискайте на три крапки і "Перевипустити картку".
ПУМБ Проясніть мені цей момент:
Перевипуск доступний за 2 місяці ДО строку закінчення терміну дії картки та ПІСЛЯ закінчення терміну дії картки.
Якщо картка діє до 12/25, безкоштовний перевипуск буде починаючи з грудня 2025 року і в січні 2026 року, правильно?

Місто
Київ
Я так понял, что если карта до 12.25, то с 1 ноября уже можно заказать новую, а после 01.01 вообще бессрочно.

Місто
Київ
Так а я за шо? Почему виртуалка с такими ограничениями?
Вітаємо! Вже зафіксували Вашу пропозицію до розробників з приводу дистанційного закриття віртуальної картки у застосунку за будь-яких умов та без прив'язки до терміну дії. ♥

Останнє редагування:
Місто
Київ
Вітаємо! Умови перевипуску віртуальної картки:
  • Перевипуск віртуальних карток реалізовано для дебетних та кредитних карток, відкритих в мобільному застосунку
  • Виключення: не перевипускаються віртуальні карти єПідтримка, єВідновлення, Національний кешбек.
  • Під перевипуском мається на увазі - закриття старої картки та відкриття нової з новим номером та терміном дії.
  • Перевипуск доступний за 2 місяці ДО строку закінчення терміну дії картки та ПІСЛЯ закінчення терміну дії картки.

Кнопка перевипуску знаходиться в розділі "Картки та рахунки". Біля віртуальної картки, в якої закінчується термін дії натискайте на три крапки і "Перевипустити картку".
ПУМБ Проясніть мені цей момент:
Перевипуск доступний за 2 місяці ДО строку закінчення терміну дії картки та ПІСЛЯ закінчення терміну дії картки.
Якщо картка діє до 12/25, безкоштовний перевипуск буде починаючи з грудня 2025 року і в січні 2026 року, правильно?
Sanyok77,
Вітаємо!
Якщо картка діє до 12/25, то перевипустити картку дистанційно Ви можете за два місяці, тобто із листопада (11/25), надалі безстроково.

Місто
Радивилів
До мене сьогодні дзвонив оператор пумба і настоятельно рекомендовав підключити послугу єдиний кредитний ліміт. питаю допомогу продвинутих, варто чи не варто? В основному купляю харчі, таблетки, комуналку оплачую, варто підключити? Які є подводні камені

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Pepto, наскільки я розумію, якщо тобі треба підвищити кредитний ліміт, то без підключення цієї послуги не вийде.

Місто
Радивилів
Howl, ні, мені не треба, було 50, змінив до 10к. Не можу зрозуміти в чому подвох?
Post automatically merged:

Карманник, це те що треба, рострочка цікаво , але чим відшкодовувати це питання?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Pepto, зараз розстрочка надається в рамках єдиного ліміту. Ти сам перерозподіляєш ліміти. Якщо в тебе єдиного кредитного ліміту немає, то тут оформлення відбувається за класичною схемою — подаєш запит і система аналізує. Про це раніше тут писалося.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Pepto, наскільки я розумію, якщо тобі треба підвищити кредитний ліміт, то без підключення цієї послуги не вийде.
Ні, в мене роками єдиний кредлім був 0, міняв в додатку ліміт лише кредитки 1-3 тис.
Захотів скористатися кешбеком за оплату частинами, і тут довелося вказувати окремо єдиний 7 тис.,- 4 на покупу частинами + 3 ліміт кредитки.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
luytel, у мене всеМОЖУ (не онлайн), активував собі єдиний кредитний ліміт, увесь ліміт перевів на картку, але можна розподілити його (частину на картку, частину на розстрочки).

Фактично зручно. Я маю єдиний ліміт, який розподіляю на бажані продукти.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Howl, саме так. Проте маючи ліміт кредитки 3 тис, не зміг оформити оплату частинами 2600.
Тільки після фіксації єдиного в межах 3000+, тож я для надійності вибрав 7000. Бо це затягує, може з'явитися бажання ще отримати 5% кешбеку.
Між іншим, кешбек досі не прилетів, хоч пройшов тиждень від покупки.
В умовах вказано після підтвердження торговою мережею, а торгова мережа (схоже що) підтверджує після 14 днів, відведених на повернення покупки.

Останнє редагування:
Місто
Киев
Шо ви там розподіляєте і де🫣 ума нє пріложу 🤣

Весь Єдиний ліміт (зазвичай) перенесено на кредитку, а доступний залишок по кредитці використовується на розстрочки. Це при умові, що ви вручну не обрізаєте собі кредитку (але навіщо?)

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Проте маючи ліміт кредитки 3 тис, не зміг оформити оплату частинами 2600.
Як тут описували раніше, оплату частинами можна оформити, якщо мати єдиний кредитний ліміт (зі старої кредитки без цього єдиного ліміту оформити не вийде), й оформити класичним способом (подавати запит через магазин, чекати на прийняття рішення). Тому мати єдиний кредитний ліміт вигідно.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Шо ви там розподіляєте і де🫣 ума нє пріложу 🤣

Весь Єдиний ліміт (зазвичай) перенесено на кредитку, а доступний залишок по кредитці використовується на розстрочки. Це при умові, що ви вручну не обрізаєте собі кредитку (але навіщо?)
Все правильно. У мене був ліміт 18 000, я оформив "гроші в розстрочку" (5000 грн на 3 місяці) і ліміт картки впав до 13 000 грн.
Шкода, що не можна єдиний ліміт розділити на 2 різні картки, щоб наприклад у мене була ВсеМожуОнлайн з лімітом на 35000 грн і ще одна з лімітом 1000 грн, яку можна дати родичам для торгових операцій.

Місто
Косів
Телефон
iPhone X
Пополнить свою карту наличкой по 5 тыс в день можно? 20к нужно погасить до 30 мая...

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02

andreuskas

Заблокований
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Пополнить свою карту наличкой по 5 тыс в день можно? 20к нужно погасить до 30 мая...
С одного номера телефона. Если номеров несколько то 5тис на каждый. И + как правильно заметили в разных терминалах иногда свои лимиты на эти же 5тис.

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Я по 4900 кидал с двух разных тумб сити24 и ещё, (какая не помню), депозит открывал.
Проще авторизоваться в том же easypay через bankID и поднять тем самым лимит до 29999 грн.

P.S. Буквально вчера заметил в магазине возле меня там где я обычно пополняю карту тот же терминал уже софт не "easy pay" а "ДОБРА КАСА", дизайн чуть другой интерфейса, но я заметил что нет 0% на значках банков (Абанк, пумб, изи. и т д) проверил Абанк, комиссия 5,2% нифига это не добрая касса, это же какая то "злая касса", для меня этот терминал прекратил свое существование.

Зверху