Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:
Місто
Poland
Тоді хай гоголь і платить 3.
Банк Вам запропонував ті умови, які надіслав у вайбер. За ними і розраховується, про що сповіщає після кожної транзакції. Тут усе чесно.
У якійсь гілці все ж писали, що з валютної теж платять кеш по факту, от не пам'ятаю де, може тут, може усб.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
А когда вы в последний раз платили за валюту гривней?
Мне казалось, что этот атавизм должен был быть поборен
В ноябре покупал на али. Все по стандартной схеме - блокировка и через пару дней списание. Тогда курс не сильно плавал, поэтому разницу на копейки я даже не заметил.

Місто
Poland
Пумб-ясно. Підніміть руку ті, у кого смс приходять не у вайбер, а пропозиція розстрочки на комуну все одно приходить. Мене весь час турбує питання, чому мені не приходить.

GLOOMER

Заблокований
Місто
Полтава
GLOOMER, если в предыдущем месяце мощно засвинорылил какую то категорию то на следущий месяц ПУМБа даёт по ней 1%. У меня такое было... Правда я из за обиды на пумбу не стал выбирать до конца месяца категории и... под конец пришло снова сообщение в вайбер, где уже 3% было! :)
по твоей теории мне уже должен был бы 5 загрузить
Post automatically merged:

валютної теж платять кеш по факту, от не пам'ятаю де, може тут, може усб.
усб это что ? есть у кого параллельно валютные, не платят случайно кб ?

Місто
Киев
До 31.03.2021 года продолжили акцию с 0грн комиссия за пополнение карточных *2620 / кредитных счетов *2909, открытых в ПУМБ, через ПТКС партнёров : Приватбанк, IBOX, Easypay, City24, Sistema

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Не работает пополнение 3моб через payhub :(

Бурун

Заблокований
Місто
Рівне
У кого со зрением получше, какие изменения вводятся с 31.12.20, можете только существенные описать?

Місто
BerdYanSK
Делал так.
Отправил рефку другу.
Он открыл кредитку.
Я закрыл дебетку.(дстарая депозитка)
Взял у друга рефку
и открыл всекарта.

Итого, каждому по 200 грн.

Місто
Днепр
Телефон
Xiaomi Mi8
До 31.03.2021 года продолжили акцию с 0грн комиссия за пополнение карточных *2620 / кредитных счетов *2909, открытых в ПУМБ, через ПТКС партнёров : Приватбанк, IBOX, Easypay, City24, Sistema
Карманник Спасибо за инфо. Можно линк на страницу, не получилось на сайте найти. Или это пока инсайд?

Останнє редагування:
Місто
Киев
Карманник Спасибо за инфо. Можно линк на страницу, не получилось на сайте найти. Или это пока инсайд?
Вряд ли на сайте такое повесят

Lets

Заблокований
Місто
Odessa
BigMan., Так у вас же кредитка є!

Так у вас же кредитка є!
Так ее тоже переоткрыл.
На ясно. 300грн за ком.усл.не помешают.
так они пишут, что участвует только карта всеМожу, а не всекарта или я где-то туплю ?!

В Акції беруть участь тільки клієнти, які оформили кредитну картку «всеМожу», замовивши її за допомогою цієї сторінки сайту та скористалися формою заявки, що наведена вище. Існуючі клієнти не беруть участь в Акції.

Бурун

Заблокований
Місто
Рівне
BigMan., Так у вас же кредитка є!

Так у вас же кредитка є!
Так ее тоже переоткрыл.
На ясно. 300грн за ком.усл.не помешают.
так они пишут, что участвует только карта всеМожу, а не всекарта или я где-то туплю ?!

В Акції беруть участь тільки клієнти, які оформили кредитну картку «всеМожу», замовивши її за допомогою цієї сторінки сайту та скористалися формою заявки, що наведена вище. Існуючі клієнти не беруть участь в Акції.
Только кредитка!

Місто
Poland
Так а в чому бере участь? Ви ж пишіть про що питаєте...

А ви помітили, що час повідомлень у Пумб онлайн за іранським часом чи оманським?😲
Ось на знімку також відмова нексти (за другим разом, правда, пройшло), але сьогодні знов прислало неактуальну в часі відмову.

Вкладення

• Screenshot_20201226-120437.png
    Screenshot_20201226-120437.png
    394.6 КБ · Перегляди: 25
Останнє редагування:

Lets

Заблокований
Місто
Odessa
человек просто с начала написал про всекарта, а потом про кредитку, я с утра плохо синхронизировал эти сообщения...

кстати у всех в этом месяце было предложение о кэшбеке 175 гривен за 20 покупок или у избранных ?!

Бурун

Заблокований
Місто
Рівне
человек просто с начала написал про всекарта, а потом про кредитку, я с утра плохо синхронизировал эти сообщения...

кстати у всех в этом месяце было предложение о кэшбеке 175 гривен за 20 покупок или у избранных ?!
У избранных только 15!

Місто
Poland
Lets, він писав про реф. За нею можна оформити або вк або вм. Краще вк.
А окремо оформив ясно, тобто вм.
Кеш це індивідуальні пропозиції. Мені теж надали 175 за 15, але я їх не обрав.

Lets

Заблокований
Місто
Odessa
Lets, він писав про реф. За нею можна оформити або вк або вм. Краще вк.
А окремо оформив ясно, тобто вм.
Кеш це індивідуальні пропозиції. Мені теж надали 175 за 15, але я їх не обрав.
про вс и вм уже понял, сказал же, что тупанул с утра, ещё и после вчерашнего...

на одной карте вообще такого кб нету, а у меня 175 за 20...

• Like
Реакції: idea
Зверху