Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:
Місто
Львів
на продашин на Іос вийшла нова версія з віртуалками, а тут щось тишина з приводу цього.
- З’явилася можливість відкривати дебетові рахунки «всеКАРТА» у різних валютах та віртуальні картки до них.

- З'явилася можливість сплачувати комунальні послуги за реквізитами, якщо постачальник не знайдений, або відправити фото квитанції, щоб постачальник з'явився в списку.

- Виправлені помилки, вдосконалена стабільність додатку.
Мене більше цікавить 2ий пункт (комунальні платежі для нових постачальників), якщо хтось розібрався де такий пункт заховали- дайте знати.
Update, оператор допоміг розібратися: Коли вводите ЄДРПОУ підприємства в пошуку, і такого підприємства немає, буде пропонувати відправити квитанцію для формування пропозиції на додання постачальника.

Останнє редагування:
Місто
Kyiv & Lviv
на продашин на Іос вийшла нова версія з віртуалками, а тут щось тишина з приводу цього.
- З’явилася можливість відкривати дебетові рахунки «всеКАРТА» у різних валютах та віртуальні картки до них.

- З'явилася можливість сплачувати комунальні послуги за реквізитами, якщо постачальник не знайдений, або відправити фото квитанції, щоб постачальник з'явився в списку.

- Виправлені помилки, вдосконалена стабільність додатку.
Мене більше цікавить 2ий пункт (комунальні платежі для нових постачальників), якщо хтось розібрався де такий пункт заховали- дайте знати.
Update, оператор допоміг розібратися: Коли вводите ЄДРПОУ підприємства в пошуку, і такого підприємства немає, буде пропонувати відправити квитанцію для формування пропозиції на додання постачальника.
Лучше бы добавили возможность вносить реквизиты по айбану. У них перепутан местами газорозподил с газпоставкой, подал им заявку, месяц нет ответа. Работнички "не бей лежачего" и "тупой и еще тупее", вероятно и дипломы с зачетами купили, чтоб в ПУМБе работать.

Місто
Бровари
У мене замість водопостачання, гаряча вода і опалення, але оскільки ібан той самий і фірма зараховує оплати, то я навіть не скаржуся.

Місто
Киев
Кешбек на следующий месяц:
Додатково утримується податок у розмірі 19,5%
Ох, уж эти нелегальные инсайдеры :)

Бурун

Заблокирован
Місто
Рівне
Карманник, как вы считаете если выбрать 5 кат., с кредитки по ясно получить 300 и дальше, ком.услуги после 3000 по ясно будут по 5%, еще надо вычесть 19.5%?
Что выгоднее сибасом 5% пополнять коммуну или пумбой после 3000 грн.ясно , тоже 5% кредиткой?

Місто
Киев
Бурун,
сейчас сложно судить - нужно получить всю инфу о кешбеке ПУМБа, так как в "нелегальной" ссылке идёт речь про карты VISA.
Я честно, не встречал кредитных карт ВсеМожу на VISA, а потому есть риск, что в ПУМБе больше, чем10% ясно и 1% по категории, мало кому что светит :)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Бурун,
сейчас сложно судить - нужно получить всю инфу о кешбеке ПУМБа, так как в "нелегальной" ссылке идёт речь про карты VISA.
Я честно, не встречал кредитных карт ВсеМожу на VISA, а потому есть риск, что в ПУМБе больше, чем10% ясно и 1% по категории, мало кому что светит :)
В мене була така кредитка.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
что значит кредитна картка? в счет кредитных средств? Если с кредитной карты своими средствами это 1 столбик или 2

Місто
BerdYanSK
что значит кредитна картка? в счет кредитных средств? Если с кредитной карты своими средствами это 1 столбик или 2
Если пумба не выдает кр.к. без кред.лимита
то ответ очевиден.
Но дождемся ответа практиков.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Если пумба не выдает кр.к. без кред.лимита
то ответ очевиден.
Но дождемся ответа практиков.
На крк можуть бути власні кошти.

• Like
Реакції: idea
Місто
BerdYanSK
На крк можуть бути власні кошти.
я тоже об этом спрашивал
Ну так зная уровень учета в Пумбе
они наверняка все траты л.с.
(и акция до 31,03 кредитные=собственным)
рахуют как трату кредитных.

• Like
Реакції: idea
Місто
Днепр
Телефон
Xiaomi Mi8

**категории и условия придумали, а перечень мсс пока забыли дать :

- парки розваг, клуби (більярдні та боулінг-клуби, зоопарки, дельфінарії тощо)
- кінотеатри, театри та концертні зали
- магазини квітів та садівництва

*** в новом перечне мсс убрали полностью коммунальные, и дополнили + Залізничні та автобусні білети:

Зверху