Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
*на ибан внутри банка бесплатно, если ничего не поменялось, то не важно, физлицу или юрлицу. Если юрлицу из каталога услуг, то может быть и платно.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
maxdam Ну давайте разбираться детальнее.
1) Яка комісія, якщо переказувати гроші на картку іншого банку?
В ПУМБ Online перекази на картки інших банків – безкоштовно!
Переказати кошти із «всеКАРТИ» на картки інших банків з використанням інших сервісів за межами ПУМБ може коштувати від 0,5% до 1,5% мінімум.

2) Яка комісія за перекази в ПУМБ Online на рахунки в інших банках?
Комісія складає 0,5% від суми, мінімум – 3 грн, максимум – 500 грн.

В 1 пункті написано безкоштовно, а в 2 пунткі Комісія складає 0,5% від суми, мінімум – 3 грн, максимум – 500 грн.

Не зрозуміло, якось пункти 1 та 2 противоречять одне одному.
Що я не зрозумів?

Якщо я оплачую замовлення на закордонних сайтах (Ali та інші) - є якась комісія?
1. Перевод на карты других банков через ПУМБ Онлайн - бесплатно. ("толкачка")
Если делать "тянучку" (перевод с карты ПУМБа через приложение другого банка) - будет комиссия.
"Толкачка" = в ПУМБ Онлайн указать номер карты monobank/А-Банк/Приват и сумму.
"Тянучка" = в АБанк24/monobank/Приват24 выбрать "Пополнить свою карту" и ввести номер карты ПУМБа, плюс срок и CVV-код.
2. Рахунок = IBAN, значит это платёж по реквизитам. Это когда заполняешь поля IBAN, данные получателя и назначение платежа.
3. Оплата на сайтах обычно считается как покупка. Это не перевод денег. Поэтому комиссии не будет.

Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
Намагався сьогодні оплатити Олх-доставку з карти ВСЕможу. Заблоковано банком, відмова операції.
ТП з гарячої лінії вимагали назвати адресу прописки. Вона з їх слів, "не співпадала" з даними в системі банку. Треба"підійти з паспортом у відділення і уточнити". Коли послав їх, то переключили на робота. Роботу моя прописка сподобалась і мені на 24 години відкрили можливість "оплати в інтернеті". Хоча платіж олх-доставкою у ПУМБ іде як переказ фізособі.

Місто
Киев
Намагався сьогодні оплатити Олх-доставку з карти ВСЕможу. Заблоковано банком, відмова операції.
ТП з гарячої лінії вимагали назвати адресу прописки. Вона з їх слів, "не співпадала" з даними в системі банку. Треба"підійти з паспортом у відділення і уточнити". Коли послав їх, то переключили на робота. Роботу моя прописка сподобалась і мені на 24 години відкрили можливість "оплати в інтернеті". Хоча платіж олх-доставкою у ПУМБ іде як переказ фізособі.
И в чём ваш вопрос?

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
И в чём ваш вопрос?
Доколе?

Місто
ЗСУ
Телефон
Poco M5s Samsung S23U
И в чём ваш вопрос?
Що то було? Як могло
И в чём ваш вопрос?
ТП дуже активно вимагала відвідати їх відділення. Яке за 100 км від мене. А рОбота ті самі дані прописки влаштували
Що то було взагалі?
Безпека банку збудилась через переказ кредитних 6000 грн фізособі?
Переказ фізособі у ПУМБ називається "оплата в інтернеті"?
Я кредиткою ПУМБ до цього в основному розплачувався через Гугл пей. Пару разів знімав готівку невеликі суми.

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
В отделении сказали что любые переводы с «Все можу онлайн» на любые карты ( даже на карты ПУМБ) идут с комиссом 2.99%.
Поспешил я с закрытием старой версии карты, теперь нужно открывать дебетку или использовать другой банк.

Місто
Киев
rikky, а какой пункт в тарифах за это отвечает?
это не в Тарифах банка, а в условиях
на стр 87 вот это
Перерахування грошових коштів з рахунку Клієнта Банку на користь Клієнта Банку (у тому числі між власними рахунками Клієнта) без використання платіжної картки :13
Переказ грошових коштів з картки на картку в межах залишку власних коштів10 - Входить у вартість тарифу за перерахування грошових коштів з рахунку Клієнта Банку на користь клієнта іншого банку без використання платіжної картки

переходим на стр 86
Перерахування грошових коштів з рахунку Клієнта Банку на користь клієнта іншого банку без використання платіжної картки:13
- через Систему «Інтернет-банкінг» - 2,99%

Місто
ПодБроварья;)

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
без використання платіжної картки
Для меня это не очень понятно.
Це зі за створення електроної карти? В чому проблема зробити фізичну?
нет. это перевод на ибан

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
это не в Тарифах банка, а в условиях
Я читал эти условия и своё трактование описал ранее. Просто с кредитки "всеМОЖУ" перевод своих средств на свои счета и карты украинских банков без комиссий, от этого я отталкивался. Под термином "без використання платіжної картки" более логичнее платёж по реквизитам (IBAN).

Optimus

~~~
Місто
Херсон
Телефон
Sony XZ1c
Хотел купить 300 wmz, ПУМБ отклонил покупку фразой о превышении какого-то лимита по карте; зашел в настройки карты, поставил лимиты на операции в торговых точках и на снятие наличных по 1000$ с количеством 3 шт - не помогло - тот же отказ. Пришлось делать три покупки по 100 wmz, они прошли без вопросов.

Поискал лимиты в тарифах физ. лиц - не нашел; в лимитах по картам суммы стоят намного выше $300 и в лимитах на p2p-переводы и PUMB-Online тоже лимиты явно выше этих трех сотен.
Комрады, ткните носом подскажите плиз, о каком лимите (где написано) может идти речь.

Optimus

~~~
Місто
Херсон
Телефон
Sony XZ1c
Комрады, ткните носом подскажите плиз, о каком лимите (где написано) может идти речь.
Сам спросил - сам отвечаю. Корявая реализация интерфейса.
Теплая линия подсказала, что речь (в скриншоте) идет о некой галочке, которой пользователь не может управлять сам в приложении (только по звонку) и которая включает и выключает саму возможность интернет-оплат.
На мой вопрос о том, как же вчера при выключенной галочке система провела три мелких платежа взамен одного "крупного", ясного ответа не получил.
И да, после якобы "включения" волшебной галочки платеж на $300 продолжает не проходить В общем, ПУМБ - всегда ПУМБ.
1666093382473.png
Методом дедукции Сложив 2+2, был вычислен и проверен практикой правильный ответ: банк-посредник платежа (IBOX Bank, вот кто бы подумал))) уперся рогом в потолок использует пресловутый барьер в 4999 грн :ROFLMAO: Ну как дети, чессслово!

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
allaliu, да. Только по тем готовым шаблонам, которые предлагает оплатить банк.

И, вроде как, в PUSH о транзакции там не будет упоминание про кешбек, но в самом разделе кешбека он будет.

Зверху