Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Oksana, картки продовжені до кінця року. Також можна в останньому оновленні застосунку випустити до рахунку віртуальну карту всеМОЖУ, всеКАРТКА: на головному екрані внизу натиснути кнопку "Відкрити" у блоці "Нова картка", далі обирайте додаткову картку до наявного рахунку.

Optimus

~~~
Місто
Херсон
Телефон
Sony XZ1c
Oksana, можна. На головному екрані застосунку скрол донизу, меню Нова картка - Відкрити - Віртуальна.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Доброго дня! Я за кордоном. Закінчується строк дії картки. Чи можно зробити нову віртуальну картку у ПУМБ24 без відвідування відділення і як це зробити у застосунку? Дякую за поради!
Якщо дуже треба пластик, можна його замовити і за кордон
ПУМБ доставляє картки по всьому світу
ПУМБ запустив доставку карток за межі України: як замовити

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Оплата кредиткой на маудау пройдет в грейс и с партнерским кешбеком, верно?

• Like
Реакції: cat
Місто
Киев
я так понимаю акция аппл пумб 15 месяцев до 31 октября до скраки если не открыт кредитный лимит на сумму оплаты частями

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
В дин@мике, ранее расписывали этот момент:

Реализовано через ж*, но ПУМБ идеально делать многое что не хочет. :(

Місто
Киев
я так понимаю акция аппл пумб 15 месяцев до 31 октября до скраки если не открыт кредитный лимит на сумму оплаты частями
У вас есть три варианта, и только на один из которых вы не попадаете.
Также, вы можете податься без лимита.
Также, вы можете оформить в магазине бумажный кредит.

Місто
Киев
У вас есть три варианта, и только на один из которых вы не попадаете.
Также, вы можете податься без лимита.
Также, вы можете оформить в магазине бумажный кредит.
Ау , есть пол ляма, очень плохой кредитный рейтинг, только пумб дал 5 т все могу, и пофиг, понятно шо я могу пойти сразу все купить, но я хочу оплату частями

Вкладення

• D7651088-3BBE-42E3-B2DF-2656DD79BB00.png
    D7651088-3BBE-42E3-B2DF-2656DD79BB00.png
    236 КБ · Перегляди: 47
  • 0AC5023D-5AC1-4158-83A9-DC9D4BF1FD6E.png
    0AC5023D-5AC1-4158-83A9-DC9D4BF1FD6E.png
    228.2 КБ · Перегляди: 44
  • 099566D8-CCC4-4677-B12D-7398E7528850.jpeg
    099566D8-CCC4-4677-B12D-7398E7528850.jpeg
    139.8 КБ · Перегляди: 42
Місто
RO
А ще якщо у вас в Дії не зареєстровано місце проживання, то також відлуп (не плутати з пропискою).

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
А ще якщо у вас в Дії не зареєстровано місце проживання, то також відлуп (не плутати з пропискою).
А в чому різниця між місцем реєстрації і пропискою? У нас в країні є місце реєстрації, а також податкова адреса (по факту місце реєстрації, просто реєстр не з'єднаний і вона не оновлюється автоматично), яку можна подивитись в в кабінеті податкової. І там же її можна оновити заповнивши анкету онлайн.

• Like
Реакції: idea
Місто
RO
А в чому різниця між місцем реєстрації і пропискою? У нас в країні є місце реєстрації, а також податкова адреса (по факту місце реєстрації, просто реєстр не з'єднаний і вона не оновлюється автоматично), яку можна подивитись в в кабінеті податкової. І там же її можна оновити заповнивши анкету онлайн.
Пане майор, ви?

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
А для цих дій надаються документи з Дія чи паспорті у форматі книжечки?

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P
Если у вас паспорт старого образца, то ничего из Дии не подтягивается. Только идти в отделение. Даже если вы клиент банка и у вас установлено мобильное приложение.

Місто
Киев
Если у вас паспорт старого образца, то ничего из Дии не подтягивается. Только идти в отделение. Даже если вы клиент банка и у вас установлено мобильное приложение.
По закордонному можна онлайн якщо в дії

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Если у вас паспорт старого образца, то ничего из Дии не подтягивается.
Я что-то не пойму. Для оформления рассрочки необходимо проходить верификацию через "Дія"?
Насколько я понимаю, документы в Дія требуются для оформления "Єдиний кредитний ліміт" с открытием "всеМОЖУ online".

ps Отсутствие "прописки" в биометрическом документе, который отображается в Дія, вопрос можно решить.

Если вы новый клиент (стали им в последние 20 дней в диджитале), то у вас может быть установлен сразу лимит...
"Єдиний кредитний ліміт" получается в октябре сего года внедрили?

Місто
RO
У мене паспорт старого зразка і документи просило з Дії. На останньому етапі пумба видавала помилку. Котихи щось годину перевіряли в чаті і попросили сформувати витяг про місце проживання в Дії. В результаті замість 15 оплат довелося брати 4 у ломбарда.

Місто
Киев
Так, у дистанційному поки що тільки ДіЯ підходить.
Щодо адреси, зараз мали полікувати та, якщо адресу ДіЯ не вертає, то вам дадуть вручну самому ввести адресу😉
Post automatically merged:

В дин@мике,
хреновые дела у вас батенька.
Вижу отказ по Сплачуйте частинами, а значит второй вариант не проконал.
Третий будете пробовать?) Просите продукт с грейсом, если уж присядите за столик к менеджеру на точке 😉

Зверху