Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Чи можна відкрити всеКарту онлайн (через Дію) якщо людина не є клієнтом банку? Чи є доставка пластику НП і скільки це коштує?

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Чи можна відкрити всеКарту онлайн (через Дію) якщо людина не є клієнтом банку? Чи є доставка пластику НП і скільки це коштує?
Можна.
Скільки це коштує?
Сплатити треба лише за послугу доставку картки, яка становить 200 грн, незалежно від відстані пересилки. Також вам не треба турбуватись про спосіб оплати доставки - необхідна сума буде автоматично списана з поточного рахунку ПУМБ під час замовлення картки.

Останнє редагування:

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
cat, щось якось дофіга) За кордон 200 грн і по Україні також?
Ось що я знайшов:
  • Скільки коштує доставка картки до відділення або поштомату Нової пошти?
Вартість замовлення картки з доставкою Новою поштою по Україні становить 150 гривень або в еквіваленті, якщо оплата відбувається з рахунку у валюті. Оплата списується з рахунку одразу при замовленні картки у мобільному застосунку.
Зауважте, що при отриманні посилки у відділенні/поштоматі Нової пошти додатково нічого сплачувати не потрібно.

• Like
Реакції: cat
Місто
Київ
Якщо оформлювати ліміт і вказувати один і той же розмір доходу, вибір "офіційно/ неофіційно/ на себе" на надання і розмір ліміту впливає?

Вкладення

• Screenshot_20231223_083623.jpg
    Screenshot_20231223_083623.jpg
    125.5 КБ · Перегляди: 38
Останнє редагування:
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Карманник Та нє. Поки кешбек юзаю і МаніБокси.
Чомусь по одному МаніБоксу вже на 2 день почали копійки нараховувати, а по другому такого немає.
Причому сумма смішна: на одному 32 грн, на іншому 40 (і на ці 40 грн по 1 коп в день капає).

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
Карманник Та нє. Поки кешбек юзаю і МаніБокси.
Чомусь по одному МаніБоксу вже на 2 день почали копійки нараховувати, а по другому такого немає.
Причому сумма смішна: на одному 32 грн, на іншому 40 (і на ці 40 грн по 1 коп в день капає).
У 32 гривень банально не вистачає суми % для щоденного нарахування за умови округлення до копійки
32×0,05×0,805÷365 = 0,00352877

Місто
Киев
Sanyok77,
тож ліміт умовний, ні до чого не зобов'язує. Це як рейтинг бкі. Цікаво, наскільки вам його дадуть.
Та й телефони вказувати не потрібно)

Місто
Днепр
Телефон
Xiaomi Mi8
Sanyok77, так і шо...
Ви ліміт вже собі розрахували?
У одного из подопечных было предложение на оформление Кредитной карты. Сейчас оно изменилось на новую иконку "Кредитный лимит". При попытке подачи заявки мгновенно приходит отказ - "на данный момент мы не можем предоставить вам кредитный лимит. На решение влияет много факторов" (рейтинг УБКИ 420). Попробуем подать заявку через отделение.

Так что, (сейчас) сильно располагать на эту замануху не стоит.

Місто
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Карманник А як це технічно буде виглядати?
Це буде як картка з лімітом (ВсеМожу)? Чи прямо на ВсеКарту дадуть ліміт?
Думаю після Нового Року займусь цим :geek: Якщо вийде отримати ВсеМожу з лімітом - взагалі здорово буде!
SDA Я думав, що відсотки капнуть за грудень вже 1 січня. А тут прям щоденне нарахування... Шикарно,шикарно.

Місто
Киев
Sanyok77,
не бійтеся, натисніть ту кнопку і почитайте, що там пише. Вхід безкоштовний.

Краще тиснути, коли дають можливість. Погано буде, коли пропозиція скінчиться)

Місто
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Карманник Спасиб. Уже заполнил форму и мне рассчитало лимит.
photo5208919767061222986.jpg
Если я буду оформлять ВсеМожу через отделение - там спросят номера телефонов и код фирмы?
Или там тоже будет такой "экспресс-вариант"?

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Карманник Так а мне чисто ради пластика "ВсеМожу". Его ж только в отделении можно получить?
Почтой тоже. Но это дороже чем в отделении. Могут спросить как у меня, а зачем вам пластик почему телефоном не хотите оплачивать)

Місто
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Зробити зараз віртуалку. Потім замовити пластик на відділення. Безкоштовно.
Або платно на НП.
Якщо я замовлю віртуалку і прийду за пластиком, номер картки поміняється?
Якщо відразу у відділенні оформлювати, треба буде називати ЄДРПОУ і телефон фірми?
Карманник Так а мне чисто ради пластика "ВсеМожу". Его ж только в отделении можно получить?
Почтой тоже. Но это дороже чем в отделении. Могут спросить как у меня, а зачем вам пластик почему телефоном не хотите оплачивать)
Пластик всегда должен быть. Хотя бы как подстраховка.

Місто
Limanka
Телефон
MI 9T Pro
Зробити зараз віртуалку. Потім замовити пластик на відділення. Безкоштовно.
Або платно на НП.
Якщо я замовлю віртуалку і прийду за пластиком, номер картки поміняється?
Якщо відразу у відділенні оформлювати, треба буде називати ЄДРПОУ і телефон фірми?
Пластик всегда должен быть. Хотя бы как подстраховка.
Согласен. Сегодня стоял в очереди на кассе в маркете и девка не могла разобраться, с какой именно кар я оплатить.
Upd. Не имею по 20 банковских карт, только две Приват и Моно и до сих пор привычка картой лупить.

Зверху