Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:
Місто
Чернигов
ПУМБ , хочу замовити пару пам'ятних монет у вас на сайті. Виявляється, що це не так просто. Треба через підтримку подавати заявку, чекати до 5 днів, поки її розгляне відповідний підрозділ. Навіщо? Подивіться як це реалізоване в банку Південний. Людина, яка навіть не є клієнтом банку, замовляє та оплачує на сайті, після цього може отримати замовлення або у відділенні банку, або Новою Поштою.

Місто
Київ
ПУМБ , хочу замовити пару пам'ятних монет у вас на сайті. Виявляється, що це не так просто. Треба через підтримку подавати заявку, чекати до 5 днів, поки її розгляне відповідний підрозділ. Навіщо? Подивіться як це реалізоване в банку Південний. Людина, яка навіть не є клієнтом банку, замовляє та оплачує на сайті, після цього може отримати замовлення або у відділенні банку, або Новою Поштою.
Вітаємо!
Придбати монети можливо у порядку "живої черги" безпосередньо у відділенні, згідно з вимогами НБУ. У технічній підтримці банку Ви можете уточнити наявність тої чи іншої монети у потрібному Вам відділенні та, за потреби, зафіксувати звернення для її переміщення з відділення, де вона наявна, до потрібного.
Своєю чергою підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства під час надання банківських послуг.

Місто
Чернигов
ПУМБ , я ж і питаю: " Чому все так складно?"
Оскільки такі вимоги НБУ.
Виходить, що Банк Південний вимоги НБУ не виконує? Вимога НБУ-продавати монети тільки у відділеннях, у порядку "живої черги"? Можна посилання на цю вимогу, яку НБУ сам порушує?😆

Місто
Київ
ПУМБ , я ж і питаю: " Чому все так складно?"
Оскільки такі вимоги НБУ.
Виходить, що Банк Південний вимоги НБУ не виконує? Вимога НБУ-продавати монети тільки у відділеннях, у порядку "живої черги"? Можна посилання на цю вимогу, яку НБУ сам порушує?😆
Ми надаємо консультацію лише стосовно функціоналу нашого банку, де залучене для продажу сувенірних монет кожне відділення. Усі вимоги, щодо придбання та реалізації продукції НБУ прописані в Договорі "Про реалізацію пам'ятних монет України, сувенірної та супутньої продукції Національного банку України". Цей договір підписаний Банком ПУМБ та НБУ, і є банківською таємницею. Ми, як Банк Дистриб'ютор, маємо право Встановлювати ліміти реалізації Продукції на одного Клієнта з метою регулювання попиту на Продукцію та забезпечення її оптимального розподілу серед Клієнтів.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Отут описував неприємність, з якою зіштовхнувся, як почав користуватися ПУМБ. Сьогодні підтримка відписалася, що ситуація розрішилася; з їх слів - залишився тільки я зареєстрований на мій номер. Окрім того, зарахували бонус за реєстрацію мені й людині, за чиєю рефкою реєструвався. Плюсом мені ще сертифікат на 100 грн дали в якості вибачення.

Що сказати, я приємно здивований, що прямо аж так за клієнта тримаються. Сподіваюся, й надалі банк не розчарує

Місто
Kiev
ПУМБа перестала підв"язувати грн. картки до PayPal (код від PayPal) , пишуть у виписці "обмеження НБУ, азартні ігри":dash1:. Сказали користуйтеся тільки валютними картами, де логіка.

Місто
Київ
Отут описував неприємність, з якою зіштовхнувся, як почав користуватися ПУМБ. Сьогодні підтримка відписалася, що ситуація розрішилася; з їх слів - залишився тільки я зареєстрований на мій номер. Окрім того, зарахували бонус за реєстрацію мені й людині, за чиєю рефкою реєструвався. Плюсом мені ще сертифікат на 100 грн дали в якості вибачення.

Що сказати, я приємно здивований, що прямо аж так за клієнта тримаються. Сподіваюся, й надалі банк не розчарує
Вітаємо! Дякуємо за відгук і за Ваше розуміння!
Post automatically merged:

ПУМБ , у вашому додатку перекази після 23.00 вже не ходять?
Вітаємо! Вас цікавлять перекази з дебетового рахунку? Їх можна проводити цілодобово.

• Like
Реакції: GAS
Місто
Київ
В приложении после последней обновы невозможно обменять гривны на валюту. Доллары на евро, фунты, злотые и обратно можно. Гривны тупо нет опции.

Місто
Київ
Вітаємо! Спробуйте видалити та повторно завантажити застосунок. Якщо проблема не зникне - будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення для перевірки.

Місто
Kiev
У ПУМБи стало неможливо зробити виписку або квитанцію через підтримку на одну операцію, можна тільки за цілу добу. Це дно. У ощада люба виписка робиться самостійно за декілька кліків.

Місто
Kyiv
Міграция з "Все можу" на "Все можу online" - чи можна дистанційно?

Наразі маю стару кредитку "Все можу" та Єдиний ліміт (100% котрого = ліміту кредитки). Цікавить нова "Все можу online" (точніше, її анонсована можливість 0% комісії за купівлю валюти онлайн за власні та кредитні кошти). Чи вірно я розумію, що купівля валюти за кредитні кошти буде для цієї карти у пільговому періоді? А головне - чи можна мігрувати з ВМ на ВМ online дистанційно? Читав, що можна закрити ВМ запитом на гарячу лінію. Чи залишиться в результаті той самий Єдиний ліміт? Чи з'явиться одразу пропозиція відкрити ВМ online з можливістю встановити кредитний ліміт в межах Єдиного?

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Samsung A55 (lifecell)
wildlynx, мова тільки про відсутність комісії, за пільговий період нічого. Скоріш за все відсоткова ставка увімкнеться одразу. Принаймні коли читав новину, зрозумів саме так

• Like
Реакції: Howl
Зверху