Послуга "20 SMS за кордон"
Починаючи з 06 червня 2012 року абоненти мають можливість замовити нову послугу «20 SMS за кордон», та отримувати щомісячну можливість спілкуватися з друзями та рідними, що перебувають за кордоном за допомогою SMS вдвічі дешевше, ніж зазвичай.
Замовляйте послугу «20 SMS за кордон», та отримуйте щомісяця 20 SMS лише за 15 грн
Керувати послугою можна за допомогою:
Канал подачі замовлення
|
Підключити Послугу
|
Відключити Послугу
IVR|477*020*|477*020*
USSD|*477*020#|*477*020*0#
Мій Київстар/Мій DJUICE|+|+
i
|
(c)
!
|
Замовлення і оплата послуги доступні тільки за кошти з основного рахунку
20 SMS за кордон
Починаючи з 06 червня 2012 року абоненти мають можливість замовити нову послугу «20 SMS за кордон», та отримувати щомісячну можливість спілкуватися з друзями та рідними, що перебувають за кордоном за допомогою SMS вдвічі дешевше, ніж зазвичай.
Замовляйте послугу «20 SMS за кордон», та отримуйте щомісяця 20 SMS лише за 15 грн
Керувати послугою можна за допомогою:
IVR|477*020*|477*020*
USSD|*477*020#|*477*020*0#
Мій Київстар/Мій DJUICE|+|+
- Пакетні SMS можна використовувати для відправлення на номери іноземних операторів стільникового зв’язку.
- Пакетні SMS діють протягом календарного місяця з моменту їх нарахування. Не використані протягом зазначеного терміну SMS анулюються. Чергове нарахування SMS відбуватиметься того ж числа наступного календарного місяця, коли був замовлений пакет останнього разу
- Ви маєте можливість замовляти пакети SMS без обмеження. При замовленні декількох пакетів одночасно 20 SMS додаються до тих, що вже є на рахунку, а термін дії загальної кількості SMS встановлюється згідно з останнім замовленим пакетом.
- Для перевірки залишку пакетних SMS наберіть на своєму мобільному телефоні безкоштовну команду *158#
- Пакетні текстові повідомлення можуть бути використані абонентами, які перебувають на території України (не в роумінгу)
(c)
Останнє редагування: