Пакет «Ідеальний роумінг»

Місто
Львів
Телефон
Дисковий
Я давно хотів мігрувати на контракт і єдине що стримує мене тільки те чи буде можливість підключити цю послугу після міграції.
Хтось переводив номер з пріпейду на контракт і чи було доступне підключення "Ідеального роумінгу"??
Дякую

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro
Місто
Львів
Телефон
Дисковий
Будет. Только дадут минуты для звонков. Поиском по теме пройдись, неоднократно про это писали.

Так, я читав в цій темі, уточняв оскільки в СЦ стверджували що треба знову чекати пропозицію. Добавлю що номер бувший Білайн.
А з інтернетом як? Відразу з основного рахунку?

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi 12
Будет. Только дадут минуты для звонков. Поиском по теме пройдись, неоднократно про это писали.

Те що дають хвилини я читаючи тему бачив. А скільки хвилин, яка ціна і що з інтернетом конкретної інформації немає.

c0rax

Интернет-провайдер
Місто
Киев
Телефон
Galaxy Z Fold 3 / P30 Pro
Я давно хотів мігрувати на контракт і єдине що стримує мене тільки те чи буде можливість підключити цю послугу після міграції.
Хтось переводив номер з пріпейду на контракт і чи було доступне підключення "Ідеального роумінгу"??
Дякую
Сейчас как раз нахожусь в Польше.
Тариф 4G Extra+

Сегодня при помощи, USSD запроса *120*20*1# подключил данную услугу, без всяких приглашений.

Пакет услуг начислили через два часа, с момента заказа.

Місто
Хмельницкий
Телефон
Iphone XR , Iphone 7
Тариф 4G Extra+

Сегодня при помощи, USSD запроса *120*20*1# подключил данную услугу, без всяких приглашений.

еду через две недели в Словакию.также интересует данное предложение.
у тебя припейд или контракт?ччто за тариф?и что конкретно ты полуаешь за эти 100 грн?

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U
Кто в курсе, на тп датчик успешно заказывается?

Місто
Hranice
А що в КС появився 4G роамінг?

Кажуть, що в деяких країнах вже є (Іспанія, Угорщина, Італія, Швейцарія і Ліхтенштейн, Росія, Бельгія, Люксембург, Узбекистан, Польща, Вірменія, Казахстан, Грузія, Велика Британія і Словаччина).

Останнє редагування:
Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi 12
Був не так давно у Польщі. 4G роумінг не працював. Недавно почитав в спільноті Київстар, що він доступний всім абонентам окрім колишнього Білайна. Може у цьому і проблема, номер екс Бі.

Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770
Кто в курсе, на тп датчик успешно заказывается?

Надо пробовать. В поддержке говорят, что услуга только по приглашению, а по факту на всех номерах у меня она подключилась и работает.

В роуминге в 4G сети не пускает, хотя симки 4G ready и не ex-Belline. Пробовал в Израиле, Грузии и Турции.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
В прошлом году в LTE-сети РФ номер экс-Би не пускало. Карту тогда до поездки заменил.
На сайте не находил информацию про 4G-роуминг. Из операторов только lifecell разместил уже давно инфо про этот роуминг.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
lite, в прошлом году у lifecell уже был роуминг в сетях LTE.

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
Тариф 4G Extra+

А який пакет послуг то? Просто хвилини чи так як на передоплаті?

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro, S23U, S24U
Almamoori3, в роуминге вообще интернет сим пара не работает. Пакет тут не причем.

Зверху